Fotbal intern

Dinamo, surprize în echipă pentru deplasarea cu Poli Iaşi: Vali Lazăr, vârf! FANATIK, confirmat

07.03.2020 | 16:08
Dinamo surprize in echipa pentru deplasarea cu Poli Iasi Vali Lazar varf FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Dinamo București își joacă o carte importantă în play-out, contra Politehnicii Iași, în deplasare. Antrenorul Dusan Uhrin a pregătit mai multe surprize în primul 11, printre care titularizarea la mijloc a lui Răuță și trimiterea în atac a lui Vali Lazăr.


UPDATE, 7 martie, ora 19:30 / Fanatik CONFIRMAT! Dusan Uhrin a decis să-l titularizeze pe Lazăr în atac! În poartă va fi Straton.

ADVERTISEMENT

Iată echipa completă a lui Dinamo pentru meciul de la Iași: Straton – Kilyen, Popescu, Grigore, Skovajsa – Kostrna, Răuță, Filip, Fabbrini – Lazăr, Sorescu.


 

Surprize în echipa lui Dinamo pentru deplasarea de la Iași

Meciul cu Poli Iași este extrem de important pentru Dinamo în ecuația play-out-ului. Bucureștenii se află la cinci puncte de ieșeni, ultima echipă aflată pe loc retrogradabil, iar o victorie a gazdelor ar complica serios lucrurile pentru echipa lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

De altfel, președintele Florin Prunea, aflat la cuțite cu Mircea Rednic, a mărturisit că deplasarea de la Iași este cel mai dificil meci al săptămânii pentru Dinamo, mult mai important decât meciul de Cupă cu Academica Clinceni.

Lucru de înțeles, în condițiile în care Mircea Rednic s-a ținut de promisiune și echipa sa începe să pună probleme în ultima vreme. Înfrângere la limită cu Botoșani, egal la Sepsi și victorie în Cupă cu Universitatea Craiova, un palmares care îl neliniștește pe antrenorul Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, antrenorul ceh se gândește serios să înceapă cu Vali Lazăr în atac, o mutare extrem de riscantă, dar spectaculoasă în același timp.

La mijloc, Alexandru Răuță va fi trimis cel mai probabil în teren din primul minut, în condițiie în care Filip Mrzljak a rămas la București.

ADVERTISEMENT

Antrenorul are mai multe dileme și nu este sigur dacă Puljic va fi apt de joc, însă acest aspect va fi lămurit la ședința tehnică premergătoare meciului. De asemenea, Straton ar putea începe în poartă în locul lui Piscitelli.

Cel mai probabil, dacă nu intervine nicio accidentare de ultim moment, Dusan Uhrin va trimite în teren următorul prim 11:

Piscitelli – Kostrna, Puljic, Rici, Skovajsa – Răuță, Filip – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Lazăr.

  • 5 puncte o despart pe Dinamo de retrogradarea în liga secundă
ADVERTISEMENT