ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, surprize în echipă pentru deplasarea cu Poli Iaşi: Vali Lazăr, vârf! FANATIK, confirmat

Autori: Cristi Coste, Flaviu Popa | 07.03.2020 | 16:08
Dinamo, surprize în echipă pentru deplasarea cu Poli Iaşi: Vali Lazăr, vârf! FANATIK, confirmat
Surprize mari în echipa lui Dinamo cu Poli Iași

Dinamo București își joacă o carte importantă în play-out, contra Politehnicii Iași, în deplasare. Antrenorul Dusan Uhrin a pregătit mai multe surprize în primul 11, printre care titularizarea la mijloc a lui Răuță și trimiterea în atac a lui Vali Lazăr.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 martie, ora 19:30 / Fanatik CONFIRMAT! Dusan Uhrin a decis să-l titularizeze pe Lazăr în atac! În poartă va fi Straton.

Iată echipa completă a lui Dinamo pentru meciul de la Iași: Straton – Kilyen, Popescu, Grigore, Skovajsa – Kostrna, Răuță, Filip, Fabbrini – Lazăr, Sorescu.


 

Surprize în echipa lui Dinamo pentru deplasarea de la Iași

Meciul cu Poli Iași este extrem de important pentru Dinamo în ecuația play-out-ului. Bucureștenii se află la cinci puncte de ieșeni, ultima echipă aflată pe loc retrogradabil, iar o victorie a gazdelor ar complica serios lucrurile pentru echipa lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

De altfel, președintele Florin Prunea, aflat la cuțite cu Mircea Rednic, a mărturisit că deplasarea de la Iași este cel mai dificil meci al săptămânii pentru Dinamo, mult mai important decât meciul de Cupă cu Academica Clinceni.

Lucru de înțeles, în condițiile în care Mircea Rednic s-a ținut de promisiune și echipa sa începe să pună probleme în ultima vreme. Înfrângere la limită cu Botoșani, egal la Sepsi și victorie în Cupă cu Universitatea Craiova, un palmares care îl neliniștește pe antrenorul Dusan Uhrin.

În aceste condiții, antrenorul ceh se gândește serios să înceapă cu Vali Lazăr în atac, o mutare extrem de riscantă, dar spectaculoasă în același timp.

ADVERTISEMENT

La mijloc, Alexandru Răuță va fi trimis cel mai probabil în teren din primul minut, în condițiie în care Filip Mrzljak a rămas la București.

Antrenorul are mai multe dileme și nu este sigur dacă Puljic va fi apt de joc, însă acest aspect va fi lămurit la ședința tehnică premergătoare meciului. De asemenea, Straton ar putea începe în poartă în locul lui Piscitelli.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, dacă nu intervine nicio accidentare de ultim moment, Dusan Uhrin va trimite în teren următorul prim 11:

Piscitelli – Kostrna, Puljic, Rici, Skovajsa – Răuță, Filip – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Lazăr.

ADVERTISEMENT
  • 5 puncte o despart pe Dinamo de retrogradarea în liga secundă
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!