Doi stelişti pariază pe Dinamo. “Să găsească puterea de a reveni!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
03/04/2018, 08:10
Doi stelişti pariază pe Dinamo. “Să găsească puterea de a reveni!”

Dorin Goian şi Mirel Rădoi au comentat în legătură cu situaţia în care se află FC Dinamo Bucureşti, iar primul susţine că fotbalul românesc este mai sărac fără trupa din “Ştefan cel Mare”. De partea cealaltă, fostul antrenor de la FCSB crede că Dinamo ar putea să ajungă în playoff pe viitor, chiar dacă va folosi jucători tineri.

”E surprinzător, Dinamo e echipa mare şi clar, locul ei nu e în play-out, din păcate, s-au întâmplat multe lucruri şi la Dinamo. N-au făcut bine acestei echipe. Îmi doresc ca pe viitor Dinamo să redevină o forţă, trebuie să recunoaştem. Fotbalul românesc fără Dinamo e mai sărac. Trebuie să fie acolo în faţă, să găsească puterea de a reveni, să se bată din nou la câştigarea titlului”, a spus Dorin Goian.

“Dinamo ar putea să fie în playoff!”

”Din punctul meu de vedere, această remaniere trebuia făcută cu cel puţin 2-3 ani în urmă. Şi m-aş referi chiar şi la un buget de austeritate. Pentru că ei au un centru de copii şi juniori foarte bun. Eu cred că în România, cu un buget de 3 milioane pe care ei îl anunţă pentru anul viitor, cu jucătorii tineri pe care îi au la grupele de copii şi juniori, cu 5-6 jucători de experienţă care ştiu ce înseamnă nivelul Ligii 1, eu cred că Dinamo ar putea să fie în play-off, nu neaparat la retrogradare”, a spus Mirel Rădoi.

Închide ×