Fotbal intern

Dinamo taie în carne vie la final de sezon! 7 jucători au fost dați afară

07.08.2020 | 14:26
Dinamo taie in carne vie la final de sezon 7 jucatori au fost dati afara
ADVERTISEMENT

Dinamo București a terminat campionatul pe locul 13 după ce a avut mari emoții că va retrograda. ”Câinii” au fost salvați de decizia conform căreia nicio echipă nu va retrograda direct din prima ligă. După un sezon extrem de modest, Dinamo va renunța la șapte fotbaliști.

Este vorba despre Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic.

ADVERTISEMENT

”Clubul din Ștefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor șapte jucători care au făcut parte din lotul dinamoviștilor pentru sezonul competițional 2019-2020!”, se arată pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Piscitelli, Kilyen și Kostrna pleacă de la Dinamo

Ricardo Piscitelli a jucat în 27 de partide pentru dinamoviști  dintre care 26 în campionat și una în Cupa României. Szabolcs Kilyen a bifat 6 meciuri  pentru Dinamo (cinci în campionat și unul în Cupa României). Jucătorul a fost împrumutat la Dinamo de la Viitorul Constanța la startul acestui an. În prima parte a stagiunii 2019-2020 a jucat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Kristian Kostrna are în total 10 meciuri în tricoul lui Dinamo București dintre care opt în campionat și unul în Cupa României.

Un alt jucător de care se desparte Dinamo este Lukas Skovajsa. Fotbalistul a bifat 13 jocuri pentru ”câini”: 11 în campionatul României și două în Cupă.

ADVERTISEMENT

Al doilea marcator al ”câinilor” nu va mai juca pentru Dinamo

Mamoutou N’Diaye pleacă și el după ce a reușit să înscrie un gol în 18 meciuri de campionat, dar în sezonul trecut. În actuala stagiune nu a evoluat nici măcar un minut în Cupă sau în campionat.

Mattia Montini a reușit patru goluri în 24 de partide în sezonul 2019-2020 dintre care 22 în campionat și două în Cupa României. În urmă cu două stagiuni, italianul a marcat de 13 ori în 23 de etape.

ADVERTISEMENT

Slavko Perovic o va părăsi și el pe Dinamo. 6 goluri a dat pentru ”câini” în 19 partide din stagiunea 2019-2020. Perovic a reușit performanța de a fi al doilea marcator al dinamoviștilor după Deian Sorescu, cu 10 goluri.

Rămâne de văzut ce jucători va aduce Dinamo București pentru ca în stagiunea care va debuta în scurt timp să nu mai treacă prin emoții legate de retrogradare.

 

 

 

ADVERTISEMENT