Video&foto. Minutul blestemat! O fostă adversară a Stelei a ratat titlul în ultima secundă

Razvan Nicolae   
în Galerie foto
27/11/2017, 17:09
Video&foto. Minutul blestemat! O fostă adversară a Stelei a ratat titlul în ultima secundă GALERIE FOTO

Dinamo Tbilisi – Torpedo Kutaisi a fost meciul în care s-a decis titlul de campioană a Georgiei. Gazedele aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a obţine trofeul, în timp ce oaspeţiie erau nevoiţi să câştige cele trei puncte pentru a triumfa în întrecerea internă. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START ŞI CLASAMENTUL IN TIMP REAL.

Torpedo Kutaisi a deschis scorul în minutul 74, prin Kapanadze, şi părea că formaţia din capitala Georgiei va pierde titlul pentru al doilea sezon consecutiv. În ultimele secunde ale partidei, Dinamo Tbilisi a primit o lovitură de la 11 metri.

Căpitanul lui Dinamo Tbilisi, ghinion incredibil

Otar Kiteishvili, căpitanul lui Dinamo Tbilisi, şi-a luat inima în dinţi şi a decis să bată penalty-ul prin care putea aduce trofeul. Mijlocaşul ofensiv de 21 de ani a bătut slab, pe mijlocul porţii, iar portarul lui Torpedo Kutaisi a respins mingea. Arbitrul a fluierat finalul meciului, iar jucătorii din Kutaisi au dat startul petrecerii.

În sezonul 2013-14, Steaua Bucureşti a jucat cu Dinamo Tbilisi în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Georgenii au fost eliminaţi după 2-0 la Tbilisi şi 1-1 pe Arena Naţională. În urmă cu 36 de ani, Dinamo Tbilisi a cucerit Cupa Cupelor, după ce a învins-o pe Carl Zeiss Jena, scor 2-1, în ultimul act al competiţiei.

16 titluri de campioană a Georgiei a câştigat Dinamo Tbilisi

Închide ×