Dănciulescu îi pune la punct pe jucători: "Să se dea cocoşi pe teren!"

Liga 1, Dinamo, Ionel Danciulescu, acs poli timişoara, dinamo-timisoara

Ionel Dănciulescu a luat foc după Dinamo - Timişoara 1-2 - vezi video! Câinii roşii au pierdut pe teren propriu partida cu ACS Poli Timişoara, iar suporterii prezenţi pe Ştefan cel Mare i-au apostrofat pe Steliano Filip şi Sergiu Hanca.

Cei doi jucători au răspuns injuriilor fanilor, iar Ionel Dănciulescu spune că Hanca şi Filip nu ar fi trebuit să comenteze la aceştia, atunci când au mers la gard la finalul meciului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dănciulescu, atac la jucători după Dinamo - Timişoara 1-2: "Sper să se trezească!"

"Cine le va mai răspunde suporterilor şi cine va mai încerca să se dea cocoş în faţa lor va plăti drastic. Dacă vor să fie cocoşi, să fie pe teren. Trebuie să înţeleagă că aici e Dinamo şi trebuie să se ghideze după ce scrie în vestiar şi după vorbele lui Cătălin Hîldan. "Hai să le arătăm la ăştia ce înseamnă Dinamo!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Din păcate în această seară şi în multe din evoluţiile lor nu am văzut lucrul acesta. Sper ca în ceasul al 12-lea să se trezească şi să aibă evoluţii mai bune", a adăugat Dănciulescu.

Vezi aici cele mai tari faze din partida Dinamo - Timişoara şi ce l-a deranjat pe Danciulescu

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091