Fotbal intern

Popa, show după meci: “Fanii lui Dinamo m-au propus la naţională!”

Ionuţ Popa a reuşit să bată pe FC Dinamo Bucureşti chiar în Ştefan cel Mare, cu scorul de 2-1, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara a glumit la finalul...
12.09.2017 | 00:04
Popa show dupa meci Fanii lui Dinamo mau propus la nationala

Ionuţ Popa a reuşit să bată pe FC Dinamo Bucureşti chiar în Ştefan cel Mare, cu scorul de 2-1, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano.Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara a glumit la finalul meciului şi a spus că suporterii “câinilor” l-au chemat la echipa naţională a României, ca înlocuitor pentru Christoph Daum.

Popa şi-a felicitat şi elevii pentru prestaţia avută cu Dinamo şi le dedică victoria:Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zice Popa, după Dinamo – Timisoara 1-2

“Este prima victorie, mă bucur. Când a început jocul mă gândeam să nu luăm multe. Dinamo şi-a creat ocazii, ne-am pierdut puţin. Mi-era frică să nu luăm bătaie la scor. Mă bucur că am câştigat. Nu mă uit niciodată la penalty. Când eram la Iaşi am desemnat doi jucători şi au ratat amandoi. Nu mă uit, deşi azi i-am strgat lui Vaşvari să dea el. Fanii lui Dinamo m-au propus la naţională, maseorii de la echipă ziceau să îi iau şi pe ei. Glumesc. Contra merită să fie selecţioner, deşi este diferită meseria.

Am jucat fără jucători de bază, Doman, Ţigănaşu şi Mailat, care şi-a băgat un memoriu, dacă clubul nostru va pierde se va ajunge în justiţie. El a primit banii duminică şi luni s-a dus. Şi dacă le dă dreptate lor mergem la doamna Kovesi. A fost o nimereală cu Clujul şi Dinamo! Suntem o echipă care vrem să nu fim mică, asta le-am zis jucătorilor. E meritul lor în exclusivitate”, a spus Ionuţ Popa la un post de televiziune.

Vezi aici cele mai tari faze din Dinamo – Timisoara 1-2

Tags: