GSP a confirmat FANATIK! Thiess, enervat de pretenţiile lui Negoiţă

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
17/04/2018, 10:12
GSP a confirmat FANATIK! Thiess, enervat de pretenţiile lui Negoiţă

Gazeta Sporturilor a confirmat FANATIK.RO, care a anunţat că Ionuţ Negoiţă cere 14 milioane de euro pentru a vinde Dinamo Bucureşti. Adrian Thiess, omul de afaceri care intermediază cumpărarea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, a fost scos din sărite atunci când a citit pe FANATIK.RO că actualul patron al “câinilor roşii” cere o sumă mai mare decât a anunţat iniţial – VEZI DETALII AICI.

Conform gsp.ro, Adrian Thiess a fost enervat de faptul că există scurgeri de informaţii la Dinamo, omul de afaceri spărgând o uşă din geam cu o scrumieră după o convorbire telefonică. În urma crizei de nervi, angajaţii firmei de pază au restricţionat accesul la etajul pe care se află biroul acestuia.

Negocierile pentru cumpărarea clubului Dinamo încep joi

Chiar şi în aceste condiţii, Adrian Thiess îşi doreşte în continuare să realizeze acordul între Nicolae Badea, Ionuţ Negoiţă şi anvestitorul arab. Astfel, aşa cum FANATIK.RO a anunţat, omul de afaceri se va deplasa marţi la Dubai.

Înainte să plece în Emiratele Arabe Unite, Adrian Thiess a avut o întâlnire cu Nicolae Badea, căruia i-a dezvăluit cine este investitorul arab interesat să cumpere clubul Dinamo. Mai mult decât atât, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare l-a mandatat pe Thiess pentru a negocia vânzarea clubului conform termenilor iniţiali. Negocierile ar urma să înceapă joi la Dubai.

Închide ×