DINAMO. Totul pentru titlu! Care este ultima achiziţie a “cîinilor”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
31/07/2016, 15:20
DINAMO. Totul pentru titlu! Care este ultima achiziţie a “cîinilor”

DINAMO. “Cîinii” au ca obiectiv cîştigarea campionatului, iar Ionuţ Negoiţă face tot posibilul să le ofere jucătorilor antrenaţi de Ioan Andone cele mai bune condiţii. De curînd, patronul lui Dinamo a adus şi un psiholog la echipă.

DINAMO. Andreas Hniatiuc are o vastă experienţă în domeniul sportiv, iar fotbaliştii sînt deja impresionaţi de serviciile sale.

“Lucrez cu sportivi de performanţă de 16 ani. Am început la Sportul Studenţesc, am fost la FC Naţional, la Viitorul. Asta la nivel de fotbal, la nivel de sport de echipe: CSM Bucureşti, handbal, volley, handbal feminin, masculin, sporturi individuale, tennis, înot, gimnastică”, a spus psihologul echipei.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×