Sport

Dinamo, primul transfer din 2022: „Am semnat. Va fi un jucător important!”. Steliano Filip, SMS în direct că vrea să plece!

Dinamo a făcut primul transfer în 2022, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, a anunțat care este jucătorul adus de „câini” de la Academica Clinceni.
04.01.2022 | 19:22
Dinamo primul transfer din 2022 Am semnat Va fi un jucator important Steliano Filip SMS in direct ca vrea sa plece
Dinamo, primul transfer din 2022. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Răzvan Patriche, fostul fundaș central al Academicii Clinceni, care a înscris în poarta noii sale echipe, în victoria ilfovenilor, scor 1-0.

Iuliu Mureșan a anunțat că Răzvan Patriche va fi prezentat separat, iar mâine, 5 ianuarie, vor fi prezentați Flavius Stoican și Florin Răducioiu, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK

ADVERTISEMENT

Dinamo, primul transfer din 2022

Dinamo l-a transferat pe Răzvan Patriche, fostul fundaș al Academicii Clinceni, reprezentând astfel prima mutare făcută de „câini” în 2022, în speranța evitării retrogradării.

„Am semnat cu Patriche în seara asta și îl vom prezenta separat. Eu cred că va fi un jucător important, cum de altfel și în meciul în care a jucat contra noastră, a mobilizat bine. Dinamo are nevoie de caracter și de experiență.

ADVERTISEMENT

E un om foarte dârz și avem nevoie de așa ceva la Dinamo.

E și Vojtus pe o listă, dar chiar nu am discutat cu el. Am vorbit cu Pinto, încă nu e clar, dar s-ar putea să plece. Popa rămâne.

Itu se întoarce la CFR, din păcate. A avut motive de suferință la Dinamo și l-au vrut și cei de la CFR înapoi, iar el a plecat, din păcate pentru noi”, a spus Iuliu Mureșan, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip i-a dat un SMS lui Ionel Dănciulescu, pe care fostul golgheter din „Ștefan cel Mare” l-a citit în direct la TV, în care fundașul „câinilor” a anunțat că nu mai vrea să continue la echipă:

„Am primit acum un SMS de la Steliano Filip și mi-a spus că își dorește să plece de la echipă, sunt convins că asta îi spusese și domnului președinte Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT

Poți să aduci un alt jucător cu salariu la fel sau cu salariu mai mic”.

  • 35 de ani are Răzvan Patriche
  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Patriche, conform transfermarkt.com

„Avem nevoie de un om ca Florin Răducioiu!”

Iuliu Mureșan a vorbit și despre venirea lui Florin Răducioiu la echipă, spunând că Dinamo avea nevoie de imaginea unei foste glorii: „A fost și Florin Răducioiu la discuțiile cu Flavius. Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, de niște persoane pozitive.

Am vrut de la început foști mari dinamoviști, cu imagine foarte bună și pozitivi. Florin Răducioiu va fi team manager la echipă, va fi un liant între echipă și suporteri, între echipă și presă.

Eu cu comunicarea poate nu stau foarte bine, dar cred că el se va descurca mai bine. Florin mă va completa și va fi chiar mai bun decât mine la acest aspect.

A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, la foști jucători care acum sunt impresari, pentru a căuta jucători. Mâine va fi prezentat și Florin Răducioiu și Flavius Stoican”.

„Nu cred că Sorescu pleacă la Craiova, nu cred că vor satisface dorințele jucătorului, dar nimic nu e imposibil. Cred că și suporterii regretă că l-au dezbrăcat atunci, noi avem nevoie de el”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT