Sport

Dinamo, primul transfer din 2022: „Am semnat. Va fi un jucător important!”. Steliano Filip, SMS în direct că vrea să plece!

Dinamo a făcut primul transfer în 2022, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, a anunțat care este jucătorul adus de „câini” de la Academica Clinceni.
04.01.2022 | 19:22
Dinamo primul transfer din 2022 Am semnat Va fi un jucator important Steliano Filip SMS in direct ca vrea sa plece
Dinamo, primul transfer din 2022. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Răzvan Patriche, fostul fundaș central al Academicii Clinceni, care a înscris în poarta noii sale echipe, în victoria ilfovenilor, scor 1-0.

Iuliu Mureșan a anunțat că Răzvan Patriche va fi prezentat separat, iar mâine, 5 ianuarie, vor fi prezentați Flavius Stoican și Florin Răducioiu, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK

ADVERTISEMENT

Dinamo, primul transfer din 2022

Dinamo l-a transferat pe Răzvan Patriche, fostul fundaș al Academicii Clinceni, reprezentând astfel prima mutare făcută de „câini” în 2022, în speranța evitării retrogradării.

„Am semnat cu Patriche în seara asta și îl vom prezenta separat. Eu cred că va fi un jucător important, cum de altfel și în meciul în care a jucat contra noastră, a mobilizat bine. Dinamo are nevoie de caracter și de experiență.

ADVERTISEMENT

E un om foarte dârz și avem nevoie de așa ceva la Dinamo.

E și Vojtus pe o listă, dar chiar nu am discutat cu el. Am vorbit cu Pinto, încă nu e clar, dar s-ar putea să plece. Popa rămâne.

Itu se întoarce la CFR, din păcate. A avut motive de suferință la Dinamo și l-au vrut și cei de la CFR înapoi, iar el a plecat, din păcate pentru noi”, a spus Iuliu Mureșan, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip i-a dat un SMS lui Ionel Dănciulescu, pe care fostul golgheter din „Ștefan cel Mare” l-a citit în direct la TV, în care fundașul „câinilor” a anunțat că nu mai vrea să continue la echipă:

„Am primit acum un SMS de la Steliano Filip și mi-a spus că își dorește să plece de la echipă, sunt convins că asta îi spusese și domnului președinte Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT

Poți să aduci un alt jucător cu salariu la fel sau cu salariu mai mic”.

  • 35 de ani are Răzvan Patriche
  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Patriche, conform transfermarkt.com

„Avem nevoie de un om ca Florin Răducioiu!”

Iuliu Mureșan a vorbit și despre venirea lui Florin Răducioiu la echipă, spunând că Dinamo avea nevoie de imaginea unei foste glorii: „A fost și Florin Răducioiu la discuțiile cu Flavius. Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, de niște persoane pozitive.

Am vrut de la început foști mari dinamoviști, cu imagine foarte bună și pozitivi. Florin Răducioiu va fi team manager la echipă, va fi un liant între echipă și suporteri, între echipă și presă.

Eu cu comunicarea poate nu stau foarte bine, dar cred că el se va descurca mai bine. Florin mă va completa și va fi chiar mai bun decât mine la acest aspect.

A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, la foști jucători care acum sunt impresari, pentru a căuta jucători. Mâine va fi prezentat și Florin Răducioiu și Flavius Stoican”.

„Nu cred că Sorescu pleacă la Craiova, nu cred că vor satisface dorințele jucătorului, dar nimic nu e imposibil. Cred că și suporterii regretă că l-au dezbrăcat atunci, noi avem nevoie de el”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a...
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire