Sport
notix pixel id

Dinamo, foarte aproape de un nou transfer de marcă. Totul depinde de administratorul judiciar. Exclusiv

Dinamo este foarte aproape de un nou transfer de marcă, însă mutarea depinde în totalitate de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”.
25.01.2022 | 23:00
Dinamo foarte aproape de un nou transfer de marca Totul depinde de administratorul judiciar Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Baptiste Aloe, un fundaș central francez care a jucat de-a lungul timpului și la Olympique Marseille, pe care staff-ul și-l dorește.

FANATIK a aflat că Răzvan Zăvăleanu va ajunge miercuri, 26 ianuarie, în București și va începe negocierile privind salariul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Dinamo, aproape de un nou transfer de marcă. Administratorul judiciar are ultimul cuvânt de spus

Dinamo este aproape să bifeze un nou transfer important, pentru că Baptiste Aloe, fost fundaș, printre altele, la Marseille sau Valenciennes, se află la București pentru a-și negocia venirea și deja a început antrenamentele cu echipa.

FANATIK a aflat că sunt șanse mari ca fotbalistul să se înțeleagă la un salariu de 5.000 de euro pe lună, totul depinnzând de discuțiile pe care le va purta cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judicial al clubului.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de încă un fundaș cu experiență la echipă. „Câinii” au început 2022 cu o nouă înfrângere în Casa Pariurilor Liga 1, împotriva lui FC Argeș, scor 1-2, meci în care axul central al apărării a arătat mai multe momente de slăbiciune.

GSP a anunțat în premieră interesul lui Dinamo pentru fundașul francez.

  • 27 de ani are Baptiste Aloe

Cine este Baptiste Aloe, fundașul dorit de Dinamo

Baptiste Aloe este un fundaș central cu multă experiență, care a evoluat de-a lungul timpului în prima ligă din Franța și în ligile secunde din Franța, Belgia, dar și din Portugalia.

ADVERTISEMENT

Baptiste este liber de contract din luna august, după despărțirea de portughezii de la Arouca, pentru care a evoluat timp de un sezon, marcând un gol în șapte meciuri.

Fără îndoială, cea mai importantă echipă pentru care a evoluat în cariera sa a fost Olympique Marseille, pentru care a jucat 15 meciuri și a înscris un gol în sezonul 2014-2015.

ADVERTISEMENT

Baptiste Aloe are și un titlu de campion, obținut în Liga a doua din Belgia cu Beerschot, dar pentru care a evoluat doar patru meciuri.

ADVERTISEMENT

În plus, Baptiste Aloe a prins și o prezență pentru naționala U21 a Franței, jucând un meci amical împotriva Estoniei, în 2015, scor 6-0.

Cea mai mare cotă de piață a lui Baptiste Aloe pe care a avut-o până acum în cariera sa a fost de 1.250.000 de euro, sumă la care era cotat în 2016.

  • 125.000 de euro este cota de piață a lui Baptiste Aloe, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT