Sport

Dinamo negociază cu un fost fundaș al lui Olimpique Marseille. Fotbalistul este la București și ar putea semna azi

Un fost internațional de tineret al Franței negociază cu Dinamo. Apărător central de meserie, fotbalistul este liber de contract și ar putea semna cu roș-albii, dacă va trece vizita medicală.
25.01.2022 | 10:22
Dinamo negociaza cu un fost fundas al lui Olimpique Marseille Fotbalistul este la Bucuresti si ar putea semna azi
ADVERTISEMENT

Dinamo a început anul cu un eșec 1-2 la FC Argeș și antrenorul Flavius Stoican a cerut întăriri urgente. Oficialii clubului l-au chemat la București pe Bapstiste Aloe.

Apărătorul central francez negociază condițiile unui contract și ar putea fi oficializat chiar azi, dacă va ajunge la un acord cu șefii din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Baptiste Aloe a jucat pentru naționalele Franței și la Olimpique Marseille

Baptiste Aloe este francez și a jucat pentru echipele naționale de juniori și tineret a ”Cocoșilor galici”. Crescut de Olimpique Marseille, Aloe a fost considerat unul dintre apărătorii de mare viitor din Hexagon.

În 2014 a debutat în echipa de seniori a lui Olimpique Marseille, pentru care a bifat 14 meciuri în Ligue 1. Jurnalistul francez Loic Tanzi a anunțat posibilul transfer al lui Aloe la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Baptiste Aloe este la București pentru a vizita facilitățile și pentru a încerca să finalizeze negocierile cu Dinamo București. Fostul fundaș al lui OM este liber de contract”, a postat Loic Tanzi, pe rețelele de socializare.

Baptiste Aloe a evoluat ultima oară în Portugalia, la Arouca, după ce a mai trecut prin Belgia, la Beerschot și la Valenciennes, în liga a doua a Franței.

ADVERTISEMENT

125.000 de euro este cota de piață a lui Bapstiste Aloe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dinamo este în agonie înaintea derby-ului cu FCSB

”Câinii” traversează cel mai dificil sezon din istoria clubului. Problemele au început în urmă cu mulți ani și s-au acutizat odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în pragul falimentului, Dinamo a fost ”salvată” de Tribunal, prin intrarea în insolvență, dar continuă să aibă mari probleme financiare și de efectiv.

Duminică, de la ora 20:00, roș-albii vor întâlni eterna rivală, FCSB, într-un meci din cadrul etapei a 23-a. Meciul se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare, din cauză că clubul are datorii către administratorul Arenei Naționale.

Înaintea înfruntării roș-albii sunt pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 12 puncte. Va fi, probabil, cel mai disproporționat ”Derby de România” din istoria confruntărilor directe dintre cele două rivale.

ADVERTISEMENT