Sport

Dinamo, transfer surpriză de la FCSB: “Sperăm să semneze!”. Vine și un fost jucător al “roș-albaștrilor”. Exclusiv

Ionel Augustin, antrenorul secund al lui DInamo, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că Andrei Marc și Ovidiu Horșia sunt aproape să semneze cu Dinamo și se vor prezenta de luni la Săftica.
16.07.2022 | 17:11
Dinamo transfer surpriza de la FCSB Speram sa semneze Vine si un fost jucator al rosalbastrilor Exclusiv
Ovidiu Horșia și Andrei Marc sunt evaluați conform Transfermarkt la 350.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut și al treilea amical al verii, 3-1 cu FCSB 2 A Clinceni, iar FANATIK a stat de vorbă la finalul meciului cu Ionel Augustin.

Ionel Augustin anunță că încă doi jucători se vor prezenta la antrenamentele lui Dinamo: Andrei Marc și Ovidiu Horșia

Ionel Augustin a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că Dinamo va avea începând de luni la antrenamente alți doi jucători. Este vorba de căpitanul Concordiei Chiajna, Andrei Marc, fost jucător al lui Dinamo (2015-2016) și FCSB (2019) și Ovidiu Horșia (2017-2022).

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic că nu sunt mulțumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câștigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieșim din pasa asta proastă. Mai așteptăm jucători și de luni o să mai vină doi fotbaliști la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze. 

Este vorba despre un fundaș central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo și un mijlocaș, care poate juca pe mai multe posturi, Ovidiu Horșia”, a declarat Ionel Augustin în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Ionel Augustin speră că Dinamo se va mai întări până la începutul campionatului: „Putem termina în primele șase”

Ionel Augustin speră că vor mai veni jucători până la startul Ligii a doua și este încântat de evoluțiia lui Iulian Roșu și Cătălin Țîră: „Mai avem nevoie de jucători și sper să mai aducem, însă ce facem dacă va veni un președinte cu un antrenor și nu va dori jucătorii pe care noi i-am adus? Noi nu știm încă lotul pe care ne vom putea baza și nu putem să mergem nici într-un cantonament în condițiile astea.

Mai avem nevoie și de un vârf, însă sunt foarte mulțumit de cum s-au prezentat Iulian Roșu și Cătălin Țîră, care a venit fără niciun antrenament. Măgureanu a avut și el ceva probleme medicale, la fel și Ehmann.

ADVERTISEMENT

Noi suntem principalul nostru adversar. Dacă vor mai veni câțiva jucători și se va omogeniza echipa și se vor crea niște relații de joc, eu cred că putem termina în primele șase echipe. Mai pot veni jucători și după începerea campionatului, însă trebuie să fim foarte atenți pe cine aducem, să fim siguri că ne pot ajuta”.

Ce jucători au venit la Dinamo până acum și ce transferuri au mai ratat „câinii” în această vară

Dinamo i-a transferat în această vară pe Neluț Roșu, Iulian Roșu, Vali Lazăr și Cătălin Țîră, în timp ce Alin Dudea, Demci și Florescu au revenit după împrumuturi.

ADVERTISEMENT

În lipsa unui președinte și a unei conduceri tehnice, Dinamo a mai ratat în această pauză competițională nu mai puțin de șapte jucători, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate: Boldor, Mușat, Dumitrașcu (FC Argeș), Dandea, Carnat, Stahl și Bălan de la Rapid.

  • 150.000 de euro e cota lui Ovidiu Horșia
  • 250.000 de euro e cota lui Andrei Marc, căpitanul Concordiei Chiajna
ADVERTISEMENT
Tags: