Fotbal intern

Dinamo transferă din Italia! Un portar crescut de Milan poate să semneze cu “câinii”. Anunţul presei din Peninsulă

21.06.2019 | 16:33
Dinamo transfera din Italia Un portar crescut de Milan poate sa semneze cu cainii Anuntul presei din Peninsula
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de noul sezon şi face transferuri pe bandă rulantă. Ultimul nume de pe lista “câinilor” este portarul italian Riccardo Piscitelli. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat în stagiunea precedentă la Carpi, club care a retrogradat în Serie C. Totuşi, site-ul Tuttomercatoweb scrie că Piscitelli este unul dintre punctele pozitive ale echipei şi nu duce lipsă de oferte.

Dinamo transferă din Italia! Riccardo Piscitelli poate să semneze cu “câinii”

“Dinamo a accelerat negocierile pentru transferul lui Riccardo Piscitelli”, scrie Tutto Mercato Web despre negocierile “câinilor” pentru noul jucător. Dinamo şi-a adus deja un portar în acest sezon. Este vorba de Cătălin Straton care a jucat în stagiunea trecută la Dunărea Călăraşi. În lotul “câinilor”, pe acest post mai sunt: Vlad Muţiu şi Ştefan Fara.

ADVERTISEMENT

Riccardo Piscitelli a fost crescut de AC Milan. El nu a apucat să debuteze în echipa mare a clubului şi a fost împrumutat un an la Carrarese, înainte să fie transferat de Benevento, unde a evoluat între 2013 şi 2018. Deşi Benenvento a jucat în urmă cu două sezoane în Serie A, Piscitelli nu a jucat nici un meci în prima ligă italiană, el fiind de două ori în lotul echipei.

Piscitelli a fost transferat în decembrie la Carpi, acolo unde a evoluat în 18 meciuri, până în vară. Acum, Piscitelli nu duce lipsă de oferte şi cel mai aproape se află de un transfer la Dinamo, scriu italienii.

ADVERTISEMENT
Dinamo transferă din Italia! Un portar crescut de Milan poate să semneze cu câinii. Anunţul presei din Peninsulă
Dinamo transferă din Italia! Un portar crescut de Milan poate să semneze cu câinii. Anunţul presei din Peninsulă FOTO: Tuttomercatoweb

Atacantul sârb Slavko Perovic, transferat la Dinamo

După ce Mircea Rednic a refuzat oferta lui Negoiţă de a cumpăra 51% din club, noul antrenor Eugen Neagoe şi Florin Prunea, managerul general al echipei, au început să facă strategia pentru stagiunea următoare. Pe lista disponibilizaţilor sunt mai mulţi jucători aduşi de “Puriu” la club, unii dintre ei părăsind deja clubul: Alexander Christovao, Parfait Mandanda, Mamoutou N’Diaye sau Ziggy Gordon.

Dinamo transferă din Italia! Un portar crescut de Milan poate să semneze cu câinii. Anunţul presei din Peninsulă
Dinamo transferă din Italia! Un portar crescut de Milan poate să semneze cu câinii. Anunţul presei din Peninsulă

La capitolul veniri, Dinamo i-a prezentat deja pe Cătălin Straton, Andrei Sin, Florin Bejan, Alexandru Răuță şi Slavko Perovic. Despre Perovic, Florin Prunea a declarat că a semnat şi că are încredere în atacantul sârb: ”Slavko a semnat cu Dinamo după vizita medicală. Veți vedea că este un atacant foarte bun. L-am urmărit, am văzut o parte dintre meciurile pe care le-a jucat în Turcia, cred că ne va ajuta să ne calificăm în play-off”

ADVERTISEMENT
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Riccardo Piscitelli
  • 5 transferuri au bifat până acum Neagoe şi Prunea