Fotbal intern

Dinamo transferă în ofensivă. Un jucător cu 2 goluri în acest sezon vine la antrenament: “Acum îmi fac bagajele”

Autor: Diana Flintoacă | 06.08.2019 | 18:32
Dinamo transferă în ofensivă. Un jucător cu 2 goluri în acest sezon vine la antrenament:
Mihai Neicuţescu (aici alături de Sergiu Hanca) i-a convins pe şefii lui Dinamo

Dinamo a reușit prima victorie în acest sezon cu Academica Clinceni, dar șefii dinamoviști s-au convins că mai au nevoie de întăriri în ofensivă. Și au hotărât după ultima etapă disputată, să-l aducă înapoi pe Mihai Neicuțescu, 20 de ani, așa cum FANATIK a anunțat încă de duminică. Tânărul jucător tocmai a marcat un gol contra campioanei CFR Cluj, singura reușită a Chindiei Târgoviște în meciul cu ardelenii terminat 4-1.

Dinamo face un nou transfer! Va fi prezent la următorul antrenament

Neicuțescu a fost omul remarcat și în prima etapă a actualei Casa Pariurilor Liga 1. El a înscris cel mai frumos gol al acelei runde în meciul dintre formația din Dâmbovița și Gaz Metan Mediaș. Încă de atunci dinamoviștii au început să regrete că l-au împrumutat. Dar abia acum au trecut de la regrete la fapte. Săptămâna aceasta au vorbit mai mulți oameni din conducere cu atacantul, care a fost dorit insistent după aceste două reușite de Eugen Neagoe.

Cei de la Chindia însă n-ar fi vrut să-l lase să plece, dar nu au ce să facă. În contractul de împrumut scria clar că el se poate întoarce în orice moment la Dinamo, singura condiție este să nu fie perioada de transferuri închisă. Cu toate acestea, dâmbovițenii încearcă să le pună bețe în roate ”câinilor”, dar și să-l scoată pe atacant din forma bună prin care trece. El nu va avea drept de joc cu Poli Iași deoarece Dinamo trebuie mai întâi să depună la LPF o cerere însoțită de contractul de joc prin care să-l legitimeze pe jucător din nou la formația din Ștefan cel Mare. Cel mai probabil el va redebuta la Dinamo chiar contra Chindiei, vineri, pe 16 august, de la ora 19:30, la Târgoviște.

Prima reacţie a lui Neicuţescu, ultimul transfer al lui Dinamo

”Acum îmi fac bagajele. Mâine dimineață voi fi la antrenament la Săftica. Mă întorc cu sufletul deschis la Dinamo și sper să reușesc de această dată să mă impun și să marchez cât mai multe goluri în tricoul pe care am visat să-l îmbrac din copilărie”, a declarat atacantul pentru FANATIK.RO.

Mihai Neicuțescu are 2 goluri înscrise în cele 350 de minute din acest sezon. Sezonul trecut el a jucat până în iarnă la Dinamo, fiind păstrat în echipă de Florin Bratu. El a evoluat puțin și în mandatul lui Mircea Rednic, dar fostul antrenor al ”câinilor” a decis să-l împrumute în iarnă la Chindia, considerând că are nevoie de mai multe meciuri în picioare, având concurență destul de mare cu Montini și Papazoglou. Rednic îi promisese jucătorului că îl aduce înapoi în vară, dar a fost dat afară la trei zile după ce Dinamo a încheiat sezonul 2018-2019.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!