Sport

Dinamo nu se mai oprește! „Câinii” transferă încă doi jucători de la CFR Cluj

Dinamo vrea cu orice preț să scape de retrogradare, astfel că este pe cale să-i transfere pe Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, ambii jucători ai campioanei CFR Cluj.
21.01.2022 | 20:23
Dinamo nu se mai opreste Cainii transfera inca doi jucatori de la CFR Cluj
Dinamo vrea cu orice preț să scape de retrogradare, astfel că este pe cale să-i transfere pe Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, ambii jucători ai campioanei CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Dinamo l-a transferat deja pe portarul Cristiano Figueiredo, liber de contract, de la CFR Cluj. Însă, „câinii” plănuiesc să aducă încă doi jucători de la campioana României.

Dinamo transferă încă doi jucători de la CFR Cluj

Potrivit GSP, Dinamo s-a înțeles pentru împrumutul lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar de la CFR Cluj, până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost transferat de campioana României, în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. Argentinianul a fost titular în perioada în care antrenorul „feroviarilor” era Marius Șumudică, adunând 18 partide jucate. Însă, odată cu venirea lui Dan Petrescu la conducerea echipei, Rodriguez a stat mai mult pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Dusan Celar este un atacant sârb adus de CFR Cluj pentru echipa secundă, în septembrie 2021, liber de contract, de la Smederevo. Vârful, în vârstă de 25 de ani, a evoluat până acum pentru echipe din țara natală.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Jonathan Rodriguez și Dinamo sunt aproape să bată palma, fotbalistul argentinian urmând să câștige 7.500 de euro lunar, la formația din „Ștefan cel Mare”.

Jonathan Rodriguez a acceptat micșorarea salariului la CFR Cluj

CFR Cluj a încercat să rezilieze contractul cu Jonathan Rodriguez în această iarnă, însă cele două părți nu au ajuns la un consens. În schimb, argentinianul a acceptat ca salariul său lunar să fie micșorat de la 13.500 de euro la 7.700.

ADVERTISEMENT

Unul dintre motivele pentru care Jonathan Rodriguez este gata să plece, sub formă de împrumut, la Dinamo, ar fi acela că șefii CFR-ului i-au transmis că va fi trimis la echipa a doua, dacă nu-și va găsi angajament la un alt club.

În prezent, Dinamo se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 12 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, „câinii” au oficializat șapte transferuri: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu) și Figueiredo (CFR Cluj).

  • 9.18 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT