Fotbal intern

Dinamo a anunțat transferurile lui Isma Lopez și Alexander Gonzalez! Primele reacții ale jucătorilor

06.09.2020 | 15:42
Dinamo a anuntat transferurile lui Isma Lopez si Alexander Gonzalez Primele reactii ale jucatorilor
ADVERTISEMENT

Dinamo a parafat încă două transferuri. Jucătorul iberic Isma Lopez și venezueleanul Alexander Gonzalez au semnat cu echipa antrenată de Cosmin Contra. Dinamo a ajuns la 5 transferuri de când a fost preluată de noua conducere.


UPDATE, 6 septembrie, ora 15:43 / Cei doi jucători nou veniți la Dinamo, Isma Lopez și Alexander Gonzalez, au oferit primele declarații.

ADVERTISEMENT

”Un club nou, o țară nouă, o experiență nouă, o nouă provocare. Sunt fericit că am ajuns la Dinamo”, a afirmat spaniolul Isma Lopez.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la Dinamo București!!! Mulțumesc pentru oportunitate”, a spus și venezueleanul Alexander Gonzalez.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 septembrie, ora 10:24. Isma Lopez și Alexander Gonzalez au semnat cu Dinamo pentru următorii doi ani. Cei doi fotbaliști au ajuns la București și au fost prezentați oficial pe site-ul clubului.

Isma Lopez a adunat 66 de meciuri în La Liga și 95 de meciuri în Secunda Division, fiind convocat la naționalele U-17 și U-19 ale Spaniei în timp ce Alexander Gomez are 48 de selecții și un gol pentru naționala mare din Venezuela.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 septembrie, ora 18:08. Dinamo a anunțat transferul lui Ismael Lopez Blanco de la Tenerife: “OFICIAL. Ismael Lopez Blanco la Dinamo București
FC Dinamo București și Club Deportivo Tenerife au ajuns la acord pentru transferul fotbalistului spaniol Ismael Lopez Blanco la clubul din Ștefan cel Mare.

Ismael Lopez Blanco urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna contractul cu clubul nostru, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

ADVERTISEMENT

OFICIAL. Ismael Lopez Blanco la Dinamo BucureștiFC Dinamo București și Club Deportivo Tenerife au ajuns la acord…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Tuesday, September 1, 2020


Isma Lopez este un fundaș stânga în vârstă de 30 de ani care a evoluat ultima dată la Tenerife. Este un jucător cu mare experiență la nivel înalt, el având 66 de meciuri în Primera Division. El a evoluat la Athletic Bilbao în sezonul 2012-2013, ulterior fiind transferat de Sporting Gijon.

Presa din Spania susține că cele două părți s-au înțeles și Isma Lopez va semna o înțelegere valabilă două sezoane cu Dinamo. Este primul jucător spaniol din “era spaniolă” de la Dinamo, Contra fiind în plină perioadă de mercato.

Dinamo transferă un fundaș spaniol care a jucat pentru Athletic Bilbao! Isma Lopez, 66 de meciuri în Primera

Până acum, Dinamo i-a transferat pe Vlad Achim, Janusz Gol și Adam Nemec. Cosmin Contra vrea să îl transfere și pe George Țucudean, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Rămâne de văzut dacă atacantul va putea fi transferat.

Isma Lopez a mai evoluat la Zaragoza B și la Lugo. El are și un meci în cupele europene pentru Athletic Bilbao în urmă cu 8 ani, în Europa League. El a fost campion european U-17 în anul 2007 cu naționala Spaniei.

“Vor fi fapte și asta îmi doresc eu: să fie fapte și să facem din Dinamo o echipă puternică în România”

Cosmin Contra a anunțat că are planuri mari la Dinamo: „Când eram la Lisabona am fost sunat de către investitori, am avut o întâlnire virtuală în care am vorbit despre ceea ce își doresc ei, ceea ce pot să ofer eu și bineînțeles anumite condiții pentru a ajunge la o înțelegere.

Au fost discuții două zile la rând în care am ajuns la o înțelegere. Eu am negociat cu investitorii Cortacero și Melero și cu Rufo Callado, directorul sportiv. Sunt liniștit că nu vor fi doar vorbe, că vor fi fapte și asta îmi doresc eu: să fie fapte și să facem din Dinamo o echipă puternică în România.

“Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion”

Am promisiuni că își doresc să schimbe acest lucru și vor face tot ce le stă în putere să remedieze aceste lucruri: la nivel de lot, la nivel de investiții, să profesionalizeze acest club din cap până în picioare. Vor veni oameni de încredere, un director general, un director de marketing. Se va încerca transformarea într-un club cu adevărat profesionist.

Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion. Ar fi unul dintre lucrurile care ar ajuta acest proiect să devină cât mai serios, cât mai repede. Din ce am vorbit eu cu ei, oamenii vor să facă treabă foarte serioasă aici la Dinamo”, a spus Dinamo la Digisport.

ADVERTISEMENT