DINAMO. Ţinta lui Stanciu! “El e GELU, de la GENOA”

Iuliana Spirache    Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
30/12/2014, 14:32
DINAMO. Ţinta lui Stanciu! “El e GELU, de la GENOA” GALERIE FOTO

DINAMO. Daniel Stanciu, fostul preşedinte al lui ASA Târgu Mureş, s-a înţeles de principiu cu Ionuţ Negoiţă şi  va fi numit manager general al clubului Dinamo la începutul anului viitor. Chiar dacă mutarea nu a devenit oficială, acest lucru nu reprezintă un impediment pentru viitorul şef al “haitei” ca să demareze primele tratative pentru viitoarele transferuri ale lui Dinamo!

“Gelu” vine în haită

DINAMO. După ce s-a orientat către doi fotbalişti reprezentativi pentru fotbalul bănăţean, Cristian Bărbuţ şi Ovidiu Popescu (vezi detalii), informaţie oferită în exclusivitate de către FANATIK.RO , Daniel Stanciu a decis să aconteze şi doi fotbalişti pe care i-a avut la ASA Târgu Mureş. Camerunezul de 28 de ani, Patrice Feussi “Gelu” (vezi video aici) şi argentinianul Nicolas Gorobsov (25 de ani) sînt cei doi fotbalişti doriţi încă din această pauză competiţională pentru a întări echipa, iar şansele ca ei să ajungă în trupa condusă de Mihai Teja sînt foarte mari, informaţia fiind confirmată de oficialii ardeleni. “Transferul lui Gorobsov este prioritar, pentru aducerea lui Feussi este nevoie de un tertip pentru că fotbalistul de culoare este extracomunitar”, au precizat, pentru FANATIK.RO, sursele din anturajul lui Dinamo.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Ei sînt doriţi de DINAMO! 

Maior confirmă: “Este adevărat, Dinamo îi vrea!”

DINAMO. Informaţia din cadrul echipei dinamoviste a fost confirmată pentru FANATIK.RO şi de preşedintele CA ASA Târgu Mureş, Claudiu Maior. “Este adevărat, există un interes din partea celor de la Dinamo pentru cei doi jucători, o să vedem ce o să se întîmple. Însă, din ce ştiu eu, cei doi  pot pleca la Dinamo în vara anului următor”. Cei doi fotbalişti au ajuns la ASA Târgu Mureş în vara anului 2014 şi au semnat pentru un an, ceea ce înseamnă că la începutul lui 2015 cei doi vor intra în ultimele 6 luni şi vor putea negocia cu Dinamo pentru a pleca de la mureşeni liberi de contract în vara lui 2015. Ţinînd cont că sînt doriţi cu insistenţă în “Groapă”, oficialii dinamovişti vor negocia pentru venirea lor încă de la începutul returului.

Citeşte şi: Ei sînt Gelu şi Nelu din prima ligă!

Gorobsov, lansat de Torino

DINAMO. Nicolas Gorobsov a evoluat pentru Poli Timişoara în 2011-2012, unde a jucat 12 meciuri, apoi s-a transferat la ACS Poli Timişoara 24 de meciuri, în sezonul 2013-2014 şi a marcat 2 goluri. În tricoul celor de la ASA Târgu Mureş a prins 15 meciuri. Argentinianul a mai jucat şi pentru Torino, Cesena şi Nocerina şi este cotat la suma de 450.000 de euro. După ce a fost lansat în fotbalul mare de Genoa, Patrice Feussi a ajuns în România, unde îmbrăcat tricoul celor de la UTA Arad între 2012-2014. Acesta s-a transferat la ASA Târgu Mureş în vara lui 2014 şi a jucat 11 meciuri. Camerunezul este cotat pe transfermarkt la suma de 450.000 de euro.

17 partide a jucat Gorobsov în actualul sezon pentru ASA Târgu Mureş, bifînd 1083 de minute

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

 

Închide ×