Fotbal intern

Dinamo – U Craiova a început cu întârziere! Ce riscau dinamoviştii! Foto

15.12.2018 | 20:05
Dinamo - U Craiova începe cu o întârziere de 30 de minute

Dinamo – U Craiova, partidă programată să se joace sâmbătă, de la ora 20:00, începe cu întârziere. Ninsoarea a pus stăpânire peste Bucureşti încă de vineri seară, iar după 24 de ore, zăpada nu a fost îndepărtată în totalitate de pe gazon. Astfel, dinamoviştii riscau chiar să piardă meciul la masa verde!


UPDATE, ora 20:00 / Meciul Dinamo – U Craiova a fost amânat pentru ora 21:00. Partida din Şoseaua Ştefan cel Mare ar fi trebuit să înceapă la ora 20:00.


Marius Avram, arbitrul meciului Dinamo – U Craiova, a amânat startul partidei pentru ora 20:30, în condiţiile în care oficialii clubului au făcut tot posibilul să cureţe terenul. Juniorii clubului au făcut tot posibilul să scoată zăpada de pe gazon în timpul zilei. Dacă meciul nu va începe la ora 21:00, Dinamo Bucureşti riscă să piardă meciul la masa verde, amânarea partidei fiind posibilă doar în cazuri de forţă majoră.

Dinamo – U Craiova începe cu întârziere. Marius Avram, al doilea meci cu probleme într-o săptămână

Dinamo – U Craiova va începe cu o întârziere de 30 de minute. Marius Avram, arbitrul partidei din Şoseaua Ştefan cel Mare, este la al doilea meci consecutiv în care are probleme cu vremea. În urmă cu o săptămână, acesta a fost la “centru” la duelul FCSB – Viitorul. Partida de la Piteşti a fost amânată pentru 24 de ore din cauza ceţii.

Ionel Dănciulescu, team manager-ul lui Dinamo Bucureşti, a susţinut că speră ca terenul să se prezinte în cele mai bune condiţii pentru meciul cu U Craiova. “Oamenii noștri lucrează de dimineață intens. Sper ca terenul să se prezinte în condiții bune. Marius Avram a inspectat terenul și a spus că vom fi anunțați cu jumătate de oră înainte de a începe partida, ca echipele să iasă la încălzire și așteptăm cu toții acest moment. E clar că se muncește intens, sunt oameni care muncesc de dimineața, sunt epuizati. Sperăm să dăm toată zăpada de pe teren. Cu siguranță se va juca pe un teren fără zăpadă”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri