Fotbal intern

Dinamo – U Craiova se joacă pe Arena Națională la cererea lui Cosmin Contra. Fanatik confirmat

10.10.2020 | 12:22
Dinamo  U Craiova se joaca pe Arena Nationala la cererea lui Cosmin Contra Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Partida Dinamo București – Universitatea Craiova este derby-ul etapei a șaptea, iar FANATIK a aflat că se va juca pe Arena Națională la cererea antrenorului Cosmin Contra.

Duelul ”câinilor” cu oltenii este programt duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30, iar dinamoviștii vor să facă uitat eșecul din derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Cristiano Bergodi vine în Capitală cu un moral ridicat după ce a acumulat maximum de puncte până acum, însă i-a pierdut pe Koljic (accidentat) și Mihăilă (vândut la Parma).

UPDATE, 10 octombrie, ora 12:25 / Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK. Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a 7-a, se va disputa duminică, 18 octombrie, de la 21:30 pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a cerut ca Dinamo – U Craiova să se joace pe Arena Națională

Pentru elevii lui Cosmin Contra urmează un nou meci extrem de dificil, Dinamo București – Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat că tehnicianul ”câinilor” a cerut conducerii ca jocul să aibă loc pe Arena Națională.

Spaniolii s-au conformat imediat cerinței tehnicianului și astfel derby-ul din etapa a șaptea a campionatului intern va avea loc pe cel mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

După ce au pierdut cu scandal meciul cu FCSB, dinamoviștii nu au plâns prea mult și și-au continuat campania impresionantă de transferuri. A fost adus mai ântâi mijlocașul spaniol în vârstă de 23 de ani Aleix Garcia de la Manchester City.

Se credea că noii investitori spanioli se vor opri aici, dar lucrurile nu au stat deloc așa. În lotul lui Contra a ajuns atacantul francez Magaye Gueye, în vârstă de 30 de ani, iar mai apoi fundașul senegalez Abdoulaye Ba (29 de ani).

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a pierdut pentru o perioadă îndelungată pe atacantul Elvir Koljic, accidentat extrem de grav la partida cu Poli Iași. Bosniacul a fost operat cu succes după ce a suferit o fractură de peroneu.

Oltenii nu au stat cu mânile în sân după ce și-au pierdut doi dintre cei mai importanți oameni ofensivi și în ultima zi a perioadei de transferuri au adus patru jucători. Este vorba de George Câmpanu, Reagy Ofosu, Mihai Căpățînă și Ivan Mamut, dar reacțiile fanilor au fost împărțite.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 1,35 este cota pentru “peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT