Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, ultimele informații de la staff-ul medical înainte de meciul de la Iași. Ce se întâmplă cu Politic și Amzăr

Înainte de meciul de la Iași, Dinamo nu a primit o veste bună legată de Costin Amzăr și Dennis Politic.
01.03.2024 | 15:03
Dinamo ultimele informatii de la stafful medical inainte de meciul de la Iasi Ce se intampla cu Politic si Amzar
Informații despre Politic și Amzăr înainte de Poli Iași - Dinamo. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de un meci important cu Iași, în etapa a 29-a. Formația din Ștefan cel Mare vrea să ia cele trei puncte cu Poli pentru a trece peste Voluntari în campionat, însă, înaintea duelului din Copou, “câinii” au aflat că nu se vor putea baza pe despre Politic și Amzăr.

Dinamo, ultimele informații de la staff-ul medical înainte de meciul de la Iași. Ce se întâmplă cu Politic și Amzăr

Staff-ul medical al celor de la Dinamo a oferit cele mai noi informații despre situația lui Politic și Amzăr. Cei doi jucători nu vor face deplasarea la Iași, deoarece nu sunt apți 100% pentru duelul de astăzi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, medicii “câinilor” au dezvăluit că fotbaliștii care s-au recuperat la celebra Marijana Kovacevic vor fi disponibili pentru ultima partidă din sezonul regular. Duel care se va juca la București cu UTA Arad.

Pentru meciul din Copou cu Poli, Zeljko Kopic îi va avea la dispoziție pe Milanov, Homawoo și Dani Iglesias, cei trei reveniți tot după accidentări. După duelul câștigat cu Hermannstadt, scor 1-0, dinamoviștii vor ataca duelul de la Iași cu un lot mai puternic.

ADVERTISEMENT

“Au apărut noutăți la Dinamo legate de Politic și Amzăr. Noutăți marca FANATIK. Politic și Amzăr au revenit de la Belgrad. Nu sunt în lot, dar vor fi OK pentru Dinamo cu UTA.

Faimoasa Marijana a reușit să îi recupereze în timp record și pe Politic și Amzăr. Au fost recuperați pentru astăzi Milanov, Homawoo și Dani Iglesias”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic, despre duelul greu cu Poli Iași

“Fiecare meci e important, mergem de la un meci la altul, nu vreau să spun că anumite echipe, precum meciul cu Iași este mai important, se vor înjumătăți puncte, vom vedea unde ne vom afla, în ce formă, mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm meci cu meci.

Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor. Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi într-adevăr extrem de important să câștigăm mâine.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum va reacționa Iași fără Grozavu pe bancă, dar va fi alături de ei, dar nu e ceva nou în fotbal, ca un antrenor să lipsească 1-2 meciuri, nu cred că este o mare problemă”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă care a avut loc înaintea meciului cu Poli Iași.

Informații de ultimă oră înainte de Poli Iași - Dinamo

ADVERTISEMENT