Sport

Dinamo, umilită de Unirea Slobozia în al doilea amical al verii. Iulian Mihăescu nu a fost prezent la meci

Dinamo se pregătește pentru startul primei sale participări din istorie în Liga 2, însă situația este în continuare una dezastruoasă și asta s-a văzut și în amicalul jucat cu Unirea Slobozia.
09.07.2022 | 13:04
Dinamo umilita de Unirea Slobozia in al doilea amical al verii Iulian Mihaescu nu a fost prezent la meci
Dinamo se pregătește pentru startul primei sale participări din istorie în Liga 2, însă situația este în continuare una dezastruoasă și asta s-a văzut și în amicalul jucat cu Unirea Slobozia. Sursă foto: Radio Dinamo1948
ADVERTISEMENT

”Câinii” au pierdut și prima partidă de pregătire din această vară, fiind învinși de Concordia Chiajna, scor 0-1.

Unirea Slobozia a distrus-o pe Dinamo într-un meci amical

Pentru cel de-al doilea amical din pre-sezon, Dinamo a jucat în deplasare cu Unirea Slobozia, formație care a fost preluată din această vară de antrenorul Costel Enache, însă rezultatul arată clar situația precară a formației din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Câinii”, care au rulat aproape tot lotul avut la dispoziție, au fost învinși cu 5-0 de partenera din eșalonul secund. Golurile formației ialomițene au fost marcate de Ekolo (30), Golda (44), Silaghi (52), Rus (69) și Afalna (87).

De la amicalul de la Slobozia a lipsit antrenorul principal Iulian Mihăescu, acesta fiind învoit de conducerea clubului din cauza unui deces în familie. În aceste condiții, echipa a fost condusă de pe margine de secundul Ionel Augustin.

ADVERTISEMENT

Dinamo a început meciul în următoarea formulă de echipă: Fara – Amzăr, Ehmann, Patriche, Demici – Țone, Roșu – Lazăr, Gavrilă, Bordușanu – D. Dinu. În repriza a doua au mai jucat Moura, G. Crețu, Șutru, Bani, Florescu, Măgureanu, Zamfir și Chilili.

Fanii, glume pe seama ”cîinilor”

Antrenorul secund Ionel Augustin a stat tot meciul cu gura pe jucătorii săi și a dat indicații, însă a explodat spre finalul întâlnirii. Acesta a fost deranjat de atitudinea atacanților săi: ”Nu vă e rușine? Nu săriți la cap?”

ADVERTISEMENT

Fanii Unirii Slobozia prezenți la partidă nu au ratat ocazia de a face glume pe seama situației disperate de la Dinamo. ”Opriți măcelul”, s-a auzit din tribune după ce gazdele au înscris golul cu numărul 5.

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă din existenţa sa. Se vorbeşte mai mult de faliment decât despre rezultate, însă clubul merge înainte şi s-a înscris oficial în Liga 2. Din informaţiile FANATIK, ”câinii” au anunţat Federaţia că vor disputa meciurile programate pe teren propriu pe stadionul Dinamo, până când vor începe lucrările de demolare ale arenei.

ADVERTISEMENT

Ionel Augustin a oferit un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre situația extrem de dificilă în care se află Dinamo. El se teme că lotul ar putea să se dezintegreze, iar ”alb-roșiii” vor fi nevoiți să joace cu tinerii de la U19.

ADVERTISEMENT
Tags: