Fotbal intern

BABY Dinamo, episodul 2! Un alt “cîine bătrîn”, FORŢAT să plece de la echipă!

Modalitatea prin care Ionel Dănciulescu a fost forţat să se retragă prematur din cariera de fotbalist se răspîndeşte şi asupra altor jucători, şefii lui Dinamo dorind să aplice metoda şi...
30.11.2013 | 11:54
BABY Dinamo episodul 2 Un alt ciine batrin FORTAT sa plece de la echipa
ADVERTISEMENT

Modalitatea prin care Ionel Dănciulescu a fost forţat să se retragă prematur din cariera de fotbalist se răspîndeşte şi asupra altor jucători, şefii lui Dinamo dorind să aplice metoda şi în cazul celor experimentaţi, dar care nu au dat randamentul scontat.

Următorului fotbalist căruia i s-a dat de înţeles de către conducerea dinamovistă că se doreşte urgent transferul său este Alexandru Curtean, mijlocaşului primind informaţii că în eventualitatea în care nu va accepta în iarnă ofertele venite pe numele său, nu va mai fi titular în retur, urmînd să joace din ce în ce mai rar!

ADVERTISEMENT

Anunţul oficial al lui Constantin Anghelache în FANATIK prin care a dezvăluit exoduri masine în iarnă a jucătorilor care sînt catalogaţi ineficienţi în raport cu salariile primite, a făcut prima victimă. Ajuns rezerva lui Dorin Rotariu, în locul căruia a şi intrat în partida cu Gaz Metan Mediaş, Alexandru Curtean a avut un început de campionat sub aşteptări, iar pauza competiţională din iarnă va aduce, conform informaţiilor tot mai intense din cadrul clubului, despărţirea dinamoviştilor de mijlocaş.

“Nu va juca mai mult de o repriză în trei meciuri”

Ţinînd cont că oficialii lui Dinamo nu doresc despărţirea gratis faţă de jucător, acestuia i-a fost transmis, prin diverşi angajaţi, să accepte prima ofertă considerată bună de către club. “Chiar dacă Flavius Stoican i-a transmis că în partida cu Gaz Metan va fi rezervă pentru că a fost accidentat, Curtean ştie că nu a intrat titular din alte considerente, a auzit că acesta este doar începutul, iar dacă nu va fi de acord cu prima ofertă pe care clubul o va considera viabilă şi va încerca să rămână la club, va fi ţinut pe bară în retur. Poate o să fie folosit, dar nu mai mult de o repriză adunată în două-trei meciuri”, au dezvăluit apropiaţi ai jucătorului.

ADVERTISEMENT

Motivul principal al despărţirii:bonusul din contract!

Curtean este transferabil din cauza salariului lunar de 10.000 de euro, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale. Pe lîngă contract şi bonusuri, mijlocaşul de 26 de ani are o clauză în contract conform căreia primeşte în fiecare vară, înainte de startul sezonului, o primă de 18.000 de euro. Suma, care trebuie plătită pînă la finalul contractului, în ianuarie 2016, reprezintă bonusul la semnătură, pe care roş-albii nu i l-au putut plăti în ianuarie 2012, cînd s-a semnat acordul, aceasta fiind eşalonată pe toată durata contractului.

400.000 € a fost suma plătită de către dinamovişti către Timişoara în schimbul achiziţionării lui Alex Curtean

ADVERTISEMENT

1.500.000  este cota mijlocaşului de 26 de ani, conform transfermarkt.de

2 goluri a înscris Curtean în actuala ediţie de campionat

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CHINDIA TARGOVISTE 5-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (31.10.2013)

Tags: