Fotbal intern

DINAMO. Un titular atacă: “Nu mai suport! O să plec!”

DINAMO. Alexandru Durimel este unul dintre fotbaliştii clubului din Ştefan cel Mare care şi-a pierdut locul în primul unsprezece al echipei. Deşi a fost titular incontestabil în centrul...
26.11.2014 | 00:06
DINAMO Un titular ataca Nu mai suport O sa plec

DINAMO. Alexandru Durimel este unul dintre fotbaliştii clubului din Ştefan cel Mare care şi-a pierdut locul în primul unsprezece al echipei. Deşi a fost titular incontestabil în centrul defensivei dinamoviste pînă la jumătatea acestui tur de campionat, francezul abia mai prinde acum banca de rezerve. Conform surselor FANATIK.RO, Durimel este hotărît să plece în această iarnă din Ştefan cel Mare, nemulţumit fiind de tratamentul la care a fost supus odată cu introducerea în primă echipă a fundaşului Cordoş şi, mai apoi, a tînărului Ionuţ Nedelcearu.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CHINDIA TARGOVISTE 2-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (31.10.2013)

“Nu mai vreau să stau!”

DINAMO. Transferat în “Groapă” în vara anului 2013 de la FC Drobeta Turnu Severin, Durimel a intrat rapid în graţiile antrenorului Flavius Stoican. Debutul celui de-al doilea sezon l-a găsit pe francez titular în acelaşi prim-unsprezece dinamovist, însă în ultimele etape n-a mai prins nici lotul de 18 jucători, iar acest lucru l-a nemulţumit teribil. Durimel vrea să plece de sub comanda lui Ionel Dănciulescu în pauza competiţională de la finalul acestui tur.“Nu vreau să mai stau la Dinamo, nu îmi mai convine situaţia asta. Vreau să plec în iarnă, voi sta de vorbă cu oficialii clubului şi îmi voi rezilia contractul, voi vedea apoi unde voi merge”, s-a plîns francezul apropiaţilor, conform surselor FANATIK.RO.

604428-alexandre-durimel

Impresarul confirmă problemele fotbalistului

DINAMO. Nemulţumirile fundaşului au ajuns şi la impresarul acestuia, Daniel Cărbunescu, cel cu care a discutat despre situaţia sa contractuală. “Mi-a adus la cunoştinţă problemele pe care le are. Asta este, nu pot hotărî eu cine intră şi cine nu la Dinamo. Ne-am întîlnit recent, atunci cînd m-am întors în ţară. Vom discuta mai multe în iarnă, vom vedea atunci ce se va întîmpla, încă nu i-am găsit un nou contract”, a spus Cărbunescu pentru FANATIK.RO.

603666-alexandre-durimel

Evoluţiile inconstante l-au transformat în ţinta ironiilor legendelor

DINAMO. Durimel a greşit flagrant în partida pierdută în faţa CFR-ului, scor 2-1. Meciul s-a decis în minutul 83, cînd Guima a înscris cu o lovitură de cap, de lîngă Durimel. Fundaşul din “Ştefan cel Mare” şi-a scăpat din marcaj adversarul, iar pe durata partidei a avut mai multe momente în care a fost ezitant. Evoluţia lui Durimel din acea partidă a stîrnit furia lui Claudiu Vaişcovici, fost mare fotbalist al lui Dinamo, care l-a pus la zid pe fundaşul formaţiei sale de suflet. “Duracell sau…cum îl cheamă… Aşa, Durimel! Ce să facă Stoican dacă băiatul ăla nu-şi poate marca adversarul?”, a replicat Vaişcovici. Nici Florentin Petre n-a fost mulţumit de evoluţiile fundaşului francez, pe care l-a taxat de cînd a semnat cu formaţia alb-roşie: “Pe vremea mea jucători precum Durimel, Elton sau Thicot nu prindeau nici măcar lotul de 24. Sînt doar cinci fotbalişti în tot lotul. Ce, jucăm handal?”. Nici Cornel Dinu, un om care are acum o putere de decizie mai mare la nivelul lotului lui Dinamo, nu a fost prea încîntat de jocul practicat de Durimel: “Este o mişcare normală să fie înlocuit de Nedelcearu, de bun-simţ. Acest copil este net superior lui Durimel”.

Vezi VIDEO cu greşeala lui Durimel la golul lui Guima.

Machado în locul lui Durimel

DINAMO. Oficialii din Ştefan cel Mare au pus deja ochii pe Ricardo Machado, fundaşul celor de la FC Braşov. Citeşte mai multe detalii privind interesul cîinilor pentru Machado: “Cîinii” vor un căpitan din Liga 1! Durimel, pe făraş!

1.845 minute a jucat Durimel în tricoul lui Dinamo

500.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!