Sport

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0, în etapa a 8-a din Liga 2. Alexandru Pop aduce trei puncte mari pentru “câini”. Cum arată clasamentul. Video

Dinamo învinge cu 1-0 pe teren propriu cu Unirea Slobozia şi urcă pe locul 15 în liga secundă, cu 9 puncte. Alexandru Pop a marcat unicul gol al meciului.
04.10.2022 | 19:01
Dinamo  Unirea Slobozia 10 in etapa a 8a din Liga 2 Alexandru Pop aduce trei puncte mari pentru caini Cum arata clasamentul Video
Ovidiu Burcă îl îmbrăţişează pe Alexandru Pop după gol. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-10-2022
14:00

LIVE Dinamo - Unirea Slobozia 1-0 (Pop 38)

Vezi video cu cele mai importante faze AICI!

FINAL DE MECI! Trei puncte mari obţinute de Dinamo în Liga 2 Casa Pariurilor! “Cânii” urcă pe locul 15 cu acest succes. Etapa viitoare, echipa lui Burcă joacă la Baia Mare, împotriva lui Minaur. 

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Min. 84. Iulian Roşu este eliminat la 30 de secunde după ce a intrat pe teren. Fault violent al dinamovistului la mijlocul terenului. 

Min. 82. Ahmed Bani trage un şut puternic, respins în faţă de portar. Apoi, Dani Iglesias trimite spre poartă, dar Contra respinge în bară. 

Min. 62: Unirea Slobozia a fost aproape de egalare, mingea venită din corner lovind bara porţii lui Dujmovic. 

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ. După 45 de minute, “câinii” conduc cu 1-0 graţie golului marcat de Alexandru Pop. 

Min. 38 – GOOOOOOOOOL, Dinamo! Alexandru Pop deschide scorul pentru “câini”, după un corner. Atacantul dinamovist a marcat cu o lovitură de cap. 

Min. 10 – Dinamo domină startul de meci, dar fără ocazii mari până acum.

Min. 1 – A început meciul de la Giurgiu!

04-10-2022
13:23

Echipele de start din Dinamo - Unirea Slobozia

Au fost anunțate echipele de start pentru partida dintre Dinamo și Unirea Slobozia:

  • Dinamo: Dujmovic – Gabriel Moura, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Costin Amzăr – Gorka Larrucea, Neluț Roșu – Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Lamine Ghezali – Alexandru Pop; Rezerve: Ștefan Fara, Quentin Bena, Alin Dudea, Iulian Roșu, Cătălin TÎră, Dani Iglesias, Valentin Borcea, Alin Șerban, Cristian Delciu; Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Unirea Slobozia: Mario Contra – Florinel Ibrian, Ionuț Dinu, Antonio Perju, Marius Boțogan – Ionuț Coadă, Mihai Silaghi, Antonio Cruceru, Constantin Toma – Serges Ekollo, Christ Afalna; Rezerve: Ștefan Ciupercă, Raul Bolohan, Levy Ben, Mihăiță Lemnaru, Denis Golda, Cristian Dorobanțu, Marius Ciobanu, Gabriel Lazăr, Ciprian Rus; Antrenor: Costel Enache

Meciul Dinamo – Unirea Slobozia are loc marți, 4 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 8-a din Liga 2. Câinii doresc victoria cu orice preț, nu numai pentru a urca în clasament și a se apropia de locurile de play-off, dar și pentru a comemora cu un succes trecerea în neființă pe 5 octombrie a căpitanului echipei, Cătălin Hîldan.

Unde se joacă meciul Dinamo – Unirea Slobozia

Întâlnirea Dinamo – Unirea Slobozia se dispută marți, 4 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în etapa a 8-a din Liga 2, fiind partida care încheie această rundă. Este primul meci jucat de câini la Giurgiu, după ce până acum au avut locație la partidele de acasă stadionul din Clinceni.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor fi foarte mulți fani dinamoviști în tribune, pentru a fi prezenți la momentul emoționant al comemorării celui care a fost și va rămâne unicu căpitan, Cătălin Hîldan. Administratorul clubului, Victor Iacob, a făcut apel la suporteri să umple tribunele la Giurgiu. “Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui. Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare”.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Unirea Slobozia

Partida Dinamo – Unirea Slobozia se joacă marți, 4 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în etapa a 8-a din Liga 2 și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Fanii care vor face deplasarea în număr mare la Giurgiu vor avea parte de o zi frumoasă, cu o maximă de 19 grade, temperatură care se va menține și la ora startului partidei. Nu există nici oamenințare de precipitații pe parcursul zilei. Meciul a fost încredințat pentru a fi condus arbitrului Cătălin Buși din Râmnicu Vâlcea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – Unirea Slobozia

Antrenorul Ovidiu Burcă a fost mulțumit de evoluția echipei lui în ultimul meci, la Târgu Jiu, în play-off-ul Cupei României, Dinamo reușind calificarea în grupe după victoria cu 1-0. Obiectivul principal rămâne campionatul, unde cu doar 6 puncte alb-roșii sunt pe locul 16. La acest meci nu va fi prezent portarul Oncescu, urmând a evolua din nou bosniacul Filip Dujmovic. Din păcate, la Târgu Jiu Dinamo a pierdut pe timp îndelungat un jucător de bază, Alin Buleică, operat deja de ruptura ligamentelor încrucișate.

ADVERTISEMENT

Unirea Slobozia, pregătită de Costel Enache, are ca obiectiv play-off-ul și atacarea promovării. Are stabilitate financiară, nu sunt întârzieri salariale, iar atmosfera la echipă e bună. Dacă Dinamo nu a câștigat nici un medi socotit acasă din aprilie 2022 în SuperLiga, 5-1 cu Clinceni, Slobozia nu a mai pierdut afară din 8 mai, 0-2 la CSA Steaua.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Unirea Slobozia

Deși Dinamo e prin partea de jos a clasamentului casele de pariuri cred că elevii lui Ovidiu Burcă pot obține un rezultat pozitiv în acest meci. Prin urmare Dinamo este ușor favorită, cotă 2,35 în timp ce ialomițenii au primit 2,80 pentru a fi ei cei care pleacă acasă cu toate punctele. Nu se văd multe goluri, pentru over 1,5 fiind cota de 1,35. Șansă dublă X2, care nu e deloc imposibilă, are cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Evident, jucând până în acest sezon numai la nivel de primă divizie iar Slobozia nereușind niciodată marele salt în elită precedente între cele două echipe nu puteau proveni decât din meciuri amicale. De fapt unul singur, jucat în această vară, înainte de a începe campionatul Ligii 2 și acel rezultat ar trebui să dea frisoane câinilor, pentru că a fost un umilitor 5-0 pentru Unirea Slobozia.

ADVERTISEMENT