Bărbuţ râde de “câini”: “Sunt naşul lor”

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/02/2018, 09:47
Bărbuţ râde de “câini”: “Sunt naşul lor”

Bărbuţ a fost dezamăgit că nu s-a putut impune în faţa celor de la FC Dinamo Bucureşti, deşi Craiova a condus de fiecare dată. Jucătorul oltenilor a marcat din nou în poarta “câinilor” şi le transmite că este naşul lor.

“Plec supărat de aici, deoarece am avut o şansă mare la 2-1 să marchez, dar nu am reuşit. Dacă marcam acolo, totul se termina la 3-1. Dacă înscriam eu, nu ne mai egalau niciodată. Nu pot să spun că sunt mulţumit de acest rezultat, eram mulţumit dacă plecam cu o victorie de la Dinamo. Înaintea meciului, impresarul mi-a zis că pot marca. Pot spune că sunt <> celor de la Dinamo.

“Nu avem voie să facem greşeli”

Ne doream foarte mult victoria în această partidă, am avut şansa să închidem meciul de două ori, nu am reuşit, dar asta este, trebuie să mergem mai departe. Nu mai avem voie să facem asemenea greşeli în meciul următor. Urmează două meciuri foarte grele, sper să avem altă atitudine şi să câştigăm”, a spus Bărbuţ la finalul partidei de pe Ştefan cel Mare.

Vezi aici toate fazele din partida Dinamo – Craiova 2-2, din Liga 1 Betano

Ştirea MOMENTULUI

Vară fierbinte în sportul românesc: FCSB-Dinamo, preliminariile competițiilor europene, Halep la US Open

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.