Arbitraj cu probleme în Dinamo – Craiova! Haţegan, decizii controversate

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 22:40
Arbitraj cu probleme în Dinamo – Craiova! Haţegan, decizii controversate

Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Haţegan, a avut mari probleme la derby-ul etapei, Dinamo – Universitatea Craiova, scor 2-2. Oltenii, care au primit o lovitură de pedeapsă, au fost nemulţumiţi de două decizii luate ulterior de central.

În minutul 20, Mihai Popescu a avut o intervenţie neglijentă şi l-a doborât în careu pe Alex Mitriţă. Fără să ezite, Haţegan a dictat lovitură de pedeapsă. Dinamoviştii au insistat că atacantul oltenilor a căzut uşor, iar diferenţa de gabarit a dus la contactul aparent dezechilibrat. Totuşi, reluările îi dau dreptate lui Haţegan. 

Cea mai controversată fază a avut loc în minutul 37, când Monroy a văzut cartonaşul galben după o intare extrem de dură asupra lui Mitriţă. Oltenii au cerut roşu, în condiţiile în care spaniolul nu a avut nici cea mai mică intenţie de a juca mingea. “E incredibil! Aici e cartonaş roşu! Frate, dacă Mitriţă avea piciorul în pământ, îi zbura ficatul!”. Nu de aceeaşi părere a fost Gabi Balint: “A fost o intrare din lateral, nu se putea acorda roşu”

În fine, decizia la care Haţegan a greşit evident a venit în partea a doua, la scurt timp după ce Craiova a marcat pentru 2-1. Gustavo a fost faultat de Nistor în interiorul careului. Deşi contactul a fost evident, iar dinamovistul a intervenit din spate, Haţegan a lăsat jocul să continue.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.