Mitriţă, război cu un rival de la FCSB: "Nu vreau să-l fac mare"

mitrita, universitatea craiova, dinamo, fcsb, liga 1, filip

Alex Mitriţă crede că Universitatea Craiova a avut victoria în mână în meciul cu Dinamo. Îl atacă pe un jucător de la FCSB, care i-a scos pe olteni din lupta la titlu

Mitriţă spune că şi-ar dori ca Dinamo să prindă un loc în play-off şi trimite săgeţi către un jucător de la FCSB. 

"Am avut meciul în mână de două ori, dar nu am ştiut să ţinem de rezultat.Dinamo este o echipă bună, mi-ar plăcea să ajungă în play-off, am avea stadionul plin. Vom învăţa din greşeli şi sper să câştigăm meciul cu Dinamo din cupă.

Noi ne gândim să facem puncte, am văzut că un jucător de la Steaua spune că noi nu avem şanse, putem doar să încurcăm. Nu vreau să-i dau numele să-l fac mare", a spus Mitriţă.

 "Dintre echipele cu care ne vom lupta pentru titlu, mă gândesc mai mult la CFR Cluj, pentru că CS U Craiova nu cred că are puterea să câştige campionatul. Oltenii au mai mult puterea să ne încurce. Ne pot încurca şi pe noi şi pe cei de la CFR", a spus Lucian Filip, de la FCSB, declaraţie la care face referire Mitriţă.

Cristi Bărbuţ, autorul unui gol, dar şi al unei ratări uriaşe, cu poarta goală, îşi asumă parte din vină pentru că echipa sa nu a luat trei puncte."Am marcat un gol, dar trebuia să îl marchez şi pe al doilea. A fost o ocazie mare, trebuia să înscriu. Nu putem să fim mulţumiţi cu acest rezultat. Dinamo e echipă bună, aş vrea să fie în play-off. Ştim cine se bate la titlu, noi vrem doar să strângem puncte".

După remiza cu Dinamo, CS Universitatea Craiova pierde teren faţă de lider. Are un deficit de şase puncte faţă de FCSB şi poate rămâne la opt lungimi de CFR dacă ardelenii bat pe Chiajna luni.