Super atmosferă în Dinamo – Craiova! Fanii, pe măsura jocului

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 19:26
Super atmosferă în Dinamo – Craiova! Fanii, pe măsura jocului GALERIE FOTO

UPDATE, ora 22:40 / Ambele galerii au fost mulţumite de efortul depus de favoriţi şi şi-au încurajat echipele la final.

UPDATE, ora 21:30 / Golul marcat de Daniel Popa a adus o adevărată explozie de bucurie în rândul fanilor dinamovişti. În ultimele minute ale partidei, aceştia au fost extrem de vocali.

UPDATE, ora 21:30 / Cristi Bărbuţ a marcat pentru 2-1 şi apoi a avut o ocazie uriaşă pentru a face dubla. Fanii dinamovişti şi-au huiduit favoriţii pentru pasivitatea din defensivă. Hanca, schimbat în minutul 64, a fost fluierat de mare parte a fanilor.

UPDATE, ora 21:30 / Golul marcat de Nemec, pentru 1-1, pe finalul primei reprize, a provocat mare entuziasm în rândul fanilor dinamovişti, care domină categoric fondul sonor.

UPDATE, ora 21:10 / După ce Craiova a deschis scorul din penalty, prin Gustavo, fanii dinamovişti l-au luat în colimator pe Miriuţă. Cei aflaţi în spatele băncii de rezerve i-au transmis să plece dacă nu duce echipa în play-off. Apoi, la primele atacuri ale lui Dinamo, “câinii” au început din nou să îşi susţină favoriţii.

UPDATE, ora 20:20 / Probleme în peluza ocupată de fanii Craiovei. O dispută între “ultraşi” a escaladat şi s-a transformat într-o bătaie generală între olteni. Vezi imagini în galeria foto.

UPDATE, ora 20:20 / Cu mai puţin de jumătate de oră înainte de start, fanii dinamovişti nu au apărut în număr prea mare în stadion. Cei 700 de olteni şi-au luat locul în peluză.

CS Universitatea Craiova este susţinută pentru meciul cu Dinamo şi de fanii care se află în vacanţă la munte. Aceştia au ieşit la schiat cu fulare şi steaguri. Interesul pentru derby-ul acestei etape este unul uriaş.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan anunţă că partida Dinamo – Craiova se va juca în faţa unei asistenţe neaşteptat de mari. Pe pagina lor de facebook, “câinii” din peluza alb-roşie spun că până la ora 12.00 a zilei de duminică se vânduseră 8.500 de bilete, aşa că se aşteaptă ca numărul total de spectatori să depăşească 12.000! 

Dinamo – Universitatea Craiova Live Video Liga 1 Betano.700 de olteni la derby

Dinamo – Universitatea Craiova Live Video Liga 1 Betano. Suporterii echipei CS Universitatea Craiova au plecat spre Bucureşti duminică la prânz, acolo unde vor participa la derby-ul cu Dinamo. “Drumul dintre Craiova şi Bucureşti este colorat în alb-albastru”

Dinamo – Universitatea Craiova Live Video Liga 1 Betano. Dinamo – Universitatea Craiova Live Video Liga 1 Betano. Partida este una extrem de importantă pentru ambele echipe. Dinamo are nevoie de un succes pentru a intra în zona de play-off. De partea cealaltă, oltenii trebuie să strângă diferenţa faţă de liderul FCSB. Vezi aici toate fazele din Dinamo – Universitatea Craiova

Ştirea MOMENTULUI

Papură a fost dat afară de la Craiova. Înlocuitorul a fost la FCU

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.