Torje a făcut anunţul! Când va putea juca din nou pentru Dinamo

Gabriel Esanu    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
04/02/2018, 20:28
Torje a făcut anunţul! Când va putea juca din nou pentru Dinamo

Torje nu va fi nici măcar pe bancă la meciul contra oltenilor, deoarece nu a primit cartea verde. Mijlocaşul anunţă că totul s-ar putea rezolva în cursul zilei de luni.

“Nu a venit cartea verde, poate dacă venea eram pe bancă. Oricum, încă nu sunt pregătit sută la sută din punct de vedere fizică. Mâine cred că va ajunge cartea verde, iar etapa viitoare voi fi disponibil pentru echipă”, a spus Torje la o televiziune de sport. În următoarea rundă, Dinamo va înfrunta pe Concordia Chiajna.

“Atmosfera e bună, echipa e motivată. Cred că merităm să fim în play-off. Nici un jucător nu are postul de titular asigurat. Eu mă voi antrena şi voi încerca să ajut echipa”, a mai spus Torje. 

Partida este una extrem de importantă pentru ambele echipe. Dinamo are nevoie de un succes pentru a intra în zona de play-off. De partea cealaltă, oltenii trebuie să strângă diferenţa faţă de liderul FCSB. Vezi aici toate fazele din Dinamo – Universitatea Craiova

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.