Fotbal intern

Dinamo – UTA 0-1 în Casa Pariurilor Liga 1. Contra, din nou pe zero! Primele reacţii după surpriza din “Groapă”

28.09.2020 | 22:57
Dinamo  UTA 01 in Casa Pariurilor Liga 1 Contra din nou pe zero Primele reactii dupa surpriza din Groapa
ADVERTISEMENT

Dinamo – UTA Arad 0-1 s-a jucat în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1. Arădenii au produs marea surpriză şi s-au impus prin golul lui Ioan Hora (42), reuşită venită dintr-o lovitură de la 11 metri. “Câinii” au coborât pe locul 12 şi urmează marele derby cu FCSB, meci programat sâmbătă, de la ora 21:00. Este a doua înfrângere pentru Dinamo de la venirea lui Cosmin Contra, după 0-1 cu Chindia din etapa a 2-a.

Dinamo – UTA 0-1 (Hora 41) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

UPDATE, ora 23:23 / “Se sărbătorește în vestiar, acum vedem dacă vor veni și primele. E important că am rămas calm la faza penalty-ului, dar, primul rând, vreau să-mi felicit colegii, am avut un portar mare în seara asta” – Ioan Hora (UTA)

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:20 / Am controlat meciul. Totul s-a schimbat după penalty-ul lor. Am avut penalty clar și la final acesta este rezultatul. Rezultatul nu este just. În a doua parte s-a jucat foarte puțin și nu am avut timp să dăm 2-3 pase. Au tras de timp, trebuie să învățăm și să dăm primii gol. Nu este o problemă, jocul de echipă este bun. S-au făcut greșeli individuale.

Puteam să facem individual mai mult. Portarul lor a avut o zi foarte bună. Fiecare campionat este diferit. În Spania este un nivel înalt, dar am întâlnit echipe competitive și se pare că fiecare echipă ne poate pune probleme. M-am interesat de derby, sunt constient ca toata lumea asteapta meciul. Dupa infragerea de azi vrem sa demonstram ca putem face mai mult și toți jucătorii spanioli așteaptă acest meci” – Isma Lopez (Dinamo)

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:15 / “Din păcate în această seară norocul nu a fost cu noi. Am avut ocazii foarte mari în prima repriză. Am încercat să punem presiune, dar trebuie să mergem să câștigăm cu Steaua. Am tratat unele faze cu mai puțină concentrare, pentru că am avut niște ocazii foarte clare de a marca, dar UTA s-a apărat foarte bine, au aglomerat zona centrală și ne-au creat probleme acolo unde noi aveam niște jucători care puteau face diferența.

Sper din tot sufletul să ne intre măcar o ocazie, din câte am avut astăzi (n.r. cu FCSB). Va fi un meci foarte greu. Toți sunt nerăbdători să joace. Nu jucăm cu suporteri din păcate, dar nu avem ce face. Trebuie să câștigăm. Am văzut ce a zis și mister. Dacă credeți că m-am uitat pe telefon până la ora meciului… Sper să intre banii zilele astea. Sunt mai puțin importanți. Avem de câștigat meciuri ca să intrăm în play-off. Am pierdut trei puncte foarte importante.” – Ricardo Grigore (Dinamo)

Min. 76 / Portarul lui UTA Arad a avut un reflex fenomenal la şutul deviat al lui Fabbrini.

Min. 41 / GOOOL UTA!!! Ioan Hora a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri.


UPDATE, ora 20:11 / Au fost anunţate echipele de start pentru Dinamo – UTA.

Dinamo: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez Blanco – Sorescu, Răuţă, Gol, Camara, Borcea – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra. Rezerve: Hinojo, Ehmann, Borja Valle, Şerban, Măgureanu, Bejan, Fabbrini, Bani, Mihaiu.

ADVERTISEMENT

UTA: F. Iacob – Tomozei, Erico da Silva, Benga, Roumpoulaku – Miculescu, Neluţ Roşu, Albu, Denis Rusu – Hora, Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint. Rezerve: Balauru, Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Teşcan, Rus, Klapan


Vor avea în faţă un adversar cu aceleaşi culori tradiţionale alb-roşu, revenit în elita fotbalului românesc după 12 ani, UTA, care până acum nu a reuşit nici o victorie, având trei remize şi pierzând, oarecum neaşteptat, runda trecută, la Arad, cu Politehnica Iaşi.

ADVERTISEMENT

Este aşadar o confruntare între două nume de tradiţie din fotbalul nostru, dar care se hrănesc din amintiri, în special arădenii, ultima oară campioni în anii 70 ai secoului trecut. Cu siguranţă însă va fi un joc deschis, în care pot apărea şi goluri, pentru că ambele formaţii au potenţial ofensiv.

Dinamo – UTA Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida Dinamo – UTA se joacă luni, 28 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo, fiind ultima din etapa a 5-a a Ligii 1 şi va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Dinamo a început să arate a echipă care are ca obiectiv intrarea în play-off. Venirea jucătorilor spanioli a schimbat în bine faţa jocului practicat de echipa lui Cosmin Contra şi se vede deja acest lucru în traseele din teren, care sunt tot mai precise. Mai lipseşte un alt vârf de atac, unul mobil, care să se completeze cu turnul de control Nemec.

Borja Valle, cel care luminează jocul lui Dinamo

S-a văzut şi la Mediaş că Dinamo are acum şi conducătorul de joc de atâta timp căutat în persoana lui Borja Valle. Cum a intrat acesta pe teren în partea a doua dintr-o dată jocul alb-roşilor a căpătat fluenţă şi inventivitate şi au apărut situaţiile clare de gol. De asemeni Juan Camara este genul de fotbalist cu personalitate, care pus în situaţie de finalizare nu ezită şi golul marcat la Mediaş a arătat acest lucru.

Situaţia încă nu e pe deplin pusă la punct, Cosmin Contra recunoscând că este deranjat de faptul că investitorii spanioli nu şi-au onorat promisiunile de a aduce la zi salariile jucătorilor, fapt care poate genera în continuare tensiuni în vestiar.

Mai trebuie să vină trei jucători în Ştefan cel Mare

Pablo Cortacero, omul care apare la Bucureştica fiind cel care conduce grupul de investitori, spune că totul va fi reglat în curând şi că la echipă vor mai sosi încă trei jucători de calitate, pentru că Dinamo trebuie să continue parcursul pentru locurile de play-off.

Şi bookmakerii pari seduşi de faţa noului Dinamo, motiv pentru care, după multă vreme, acordă câinilor o cotă de 1,45 la victorie iar arădenilor nu mai puţin de 8,00. Însă un gol înscris de UTA, ceea ce nu e deloc imposibil, pentru că Aradul a punctat meci de meci până acum afară, unde nu a pierdut (1-1 la Ovidiu, cu Viitorul şi 1-1 la Piteşti), are cotă mare, 1,70.

ADVERTISEMENT