Fotbal intern

Dinamo – UTA 0-1 în play-out Liga 1. “Câinii” pot ajunge pe loc retrogradabil

20.04.2021 | 23:10
Dinamo  UTA 01 in playout Liga 1 Cainii pot ajunge pe loc retrogradabil
ADVERTISEMENT

Dinamo – UTA 0-1 s-a jucat în etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 1. Miculescu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 34. Două minute mai târziu, Sorescu a ratat egalarea, din penalty. Dacă Poli Iaşi va câştiga meciul cu FC Voluntari, Dinamo va ajunge pe penultimul loc.

Dinamo – UTA 0-1 (Miculescu 34) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 36 / Sorescu a ratat o lovitură de la 11 metri. Mingea dinamovistului a fost respinsă în corrner de portarul arădenilor.

ADVERTISEMENT

Min. 34 / GOOOL UTA! Miculescu deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 30 / Adam Nemec ratează prima ocazie mare a meciului, după ce atacantul “câinilor” a şutat puţin pe lângă de la 20 de metri.

Echipele de start în Dinamo – UTA

  • Dinamo: Kongshavn – Ehmann (Nepomuceno 70), Bejan (Grigore 70), Albentosa, Filip – Răuță, Gol – Bani (Fabbrini 60), Anton (Puljic 84), Sorescu – Nemec (Blejdea 84). Rezerve: Oncescu, Puljic, Grigore, Achim, Nepomuceno, Morsay, Fabbrini, Blejdea
  • Antrenor: Dusan Uhrin
  • UTA: Balauru – Tomozei (Rrumbullaku 84), Erico, Ilie, Shliakov – Rodrigues Figueira (Melinte 90+1), Albu, Vorobjoyas, Rusu (Bustea 71) – Miculescu (Petre 90+1), Hora (Voinea 71). Rezerve: Iacob, Melinte, Bustea, Rrumbullaku, Roșu, Antal, Rus, Voinea, Petre
  • Antrenor: Laszlo Balint
ADVERTISEMENT

Situaţia lui Dinamo este una pe muche ce cuţit. Cu 15 puncte, “câinii” sunt momentan pe al doilea loc de baraj care ar însemna două meciuri la final de sezon cu locul 3 din play-off-ul de promovare din Liga 2. Dacă ar mai urca un loc condiţiile ar fi similare, doar că echipa la baraj ar fi cea de pe locul 4 şi nu de pe locul 3.

Însă, evident, intenţiile dinamoviştilor sunt să încheie în cel mai rău caz pe poziţia a 12-a, prima de unde nu mai există nici măcar complicaţia meciurilior de baraj cu Liga 2. Momentan pe acest loc se află FC Voluntari, cu 17 puncte, echipa ilfoveană urmând a juca în această rundă un meci foarte greu la Iaşi.

ADVERTISEMENT

Dinamo – UTA Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida Dinamo – UTA se joacă marţi, 20 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi se anunţă o vreme noroasă, cu mici şanse de precipitaţii, dar cu o temperatură în jur de 9-10 grade. Va conduce acest meci un tânăr arbitru din lotul principal, Florin Andrei din Târgu Mureş.

Jocul Dinamo – UTA se dispută marţi, 20 aprilie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din play-out-ul Ligii 1 şi este transmis în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. De asemeni, îl mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Puljic şi Janusz Gol, trecuţi pe bancă la meciul cu Astra

Dinamo nu poate conta la acest meci pe aportul portarului Mihai Eşanu, mijlocaşului Ionuţ Şerban, a atacantului camerunez Akpala, care abia semnase, toţi accidentaţi şi a lui Magaye Gueye, suspendat pentru doping cu cocaină.

Antrenorul Duşan Uhrin, care şi-a început mandatul cu un preţios egal alb la Giurgiu, cu Astra, a decis să lase pe bancă doi dintre jucătorii tradiţionali titulari, fundaşul central croat Ante Puljic şi mijlocaşul polonez Janusz Gol.

Revine portarul titlar în poarta arădenilor

La UTA, vestea bună este că accidentarea portarului Florin Iacob în meciul cu Viitorul nu a fost atât de gravă şi titularul porţii arădene îşi poate relua locul la acest meci. Rămân out Benga, Isac, Peteleu şi Tescan, dar antrenorul Laszlo Balint are de acum un sistem de joc bine conturat, în care apar cam aceiaşi jucători, cel puţin la început, meci de meci.

În sezonul regulat, UTA a învins cu 1-0, din penalty transformat de Hora, la Bucureşti, apoi a pierdut cu 0-1 la Arad, dar după un meci cu grave erori de arbitraj. Dinamo a primit prima şansă la victorie din partea bookmakerilor cu o cotă de 2,40, în timp ce succesul UTA-ei, o echipă foarte bună în deplasare, a ajuns la cota de 3,20.

ADVERTISEMENT