Fotbal intern

Dinamo va avea echipament inscripționat cu numele suporterilor din DDB. Decizia Consiliului de Administrație. Exclusiv

14.12.2020 | 19:18
Dinamo va avea echipament inscripționat cu numele suporterilor din DDB. Decizia Consiliului de Administrație. Exclusiv
Anunț uluitor al fanilor din DDB despre spanioli: „Vor să falimenteze Dinamo cu orice preț!”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo se implică tot mai mult în viața clubului, iar FANATIK a intrat în posesia documentului prin care Consiliul de Administrație îl mandatează pe Cristi Herciu să negocieze crearea unui echipament de joc care să fie inscripționat cu numele suporterilor din DDB.

În cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, reprezentantul suporterilor a propus demiterea spaniolului Alex Couto din funcția de director executiv, iar membrii CA au votat în favoarea acestei variante.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei săptămâni, Consiliul de Administraţie îl înlăturase şi pe Pablo Cortacero din funcţia de preşedinte, în locul lui fiind numit Constantin Eftimescu.

Numele suporterilor din DDB vor apărea pe echipamentul de joc al celor de la Dinamo

Faptul că suporterii încearcă să salveze clubul după ce investitorii spanioli nu au adus niciun ban este tot mai clar, iar FANATIK vă prezintă documentul prin care Consiliul de Administrațiue, reunit luni, l-a desemnat pe Cristi Herciu să poarte discuțiile pentru crearea echipamentului cu numele suporterilor din DDB.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cristi Herciu, membru în Consiliul de Administrație, a fost mandatat să poate discuțiile cu firma de echipament sportiv Macron pentru crearea celui de-al treilea tricou de joc și care va avea inscripționate numele fanilor înscris în ”Programul DDB”.

Din documentul prezentat de FANATIK se poate obseva că cea de-a noua rezoluție de pe ordinea de zi a fost aprobată cu votul a patru dintre membrii Consiliului de Administrație, astfel că în curând ”câinii” vor putea evolua în tricouri inscripționate cu numele suporterilor.

Dinamo echipament numele suporterilor din DDB

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat pe rețelele de socializare că antrenorul italian Dario Bonetti a fost convins să se întoarcă la Dinamo urmând să fie consultant pe probleme sportive și să lucreze alături de antrenorul interimar Jerry Gane.

Surprizele neplăcute la Dinamo nu se mai opresc de când Ionuț Negoiță a predat clubul către niște necunoscuți din Spania aduși de Dorin Șerdean și un personaj care până acum o lună a fost ținut ascuns, Toma Săpașu. FANATIK a dezvăluit că acesta din urmă se prezintă drept președinte onorific la Dinamo.

Suporterii se chinuie să salveze clubul, iar Cornel Dinu a dezvăluit în FANATIK că Nicolae Badea a finanțat gruparea pentru ultimele 3 meciuri din tur, în timp ce Dorin Șerdean, venit în primă fază ca un traducător pentru a duce discuțiile între partea spaniolă și Negoiță la bun sfârșit, încearcă să găsească alți posibili investitori pentru club ca să nu-și piardă funcția de președinte executiv.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri