Probleme pentru Miriuţă! Zece jucători se pregătesc de plecare

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/02/2018, 11:06
Probleme pentru Miriuţă! Zece jucători se pregătesc de plecare

FC Dinamo Bucureşti va prierde nu mai puţin de 10 jucători după ce se va încheia sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano, iar Vasile Miriuţă va avea o misiune complicată în vara următoare când va trebui să aducă alţi fotbalişti.

Indiferent dacă echipa pregătită de Vasile Miriuţă se va califica sau nu în playoff-ul Ligii 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti va pierde 10 jucători la finalul sezonului. Jumătate din actualul lot al “câinilor” va ajunge la final de contract în vară, iar şansele ca aceştia să accepte să mai rămână sunt mici.

Care sunt cei 10 jucători care sunt în ultimele luni de contract

Jaime Penedo a negociat cu Ionuţ Negoiţă, dar goalkeeper-ul se gândeşte să-şi puncă ghetele-n cui după ce va participa la Campionatul Mondial – vezi detalii, iar alt jucător pe care patronul lui Dinamo şi-ar dori să-l ţină în “Ştefan cel Mare”, Adam Nemec, a ajuns deja la un acord cu echipa pentru care va evolua începând cu sezonul următor – vezi detalii.  Pe lista celor care au intrat în ultimele luni de contract cu FC Dinamo Bucureşti mai sunt şi Luka Maric, Maximiliano Oliva, Costi Nica, Romera, Aitor Monroy şi Jeremy Bokila. 

În pauza competiţională din iarnă, FC Dinamo Bucureşti s-a mai despărţit de Valentin Costache, Steliano Filip, Paul Anton, Filipe Nascimento, Rivaldinho.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.