Fotbal intern

Dinamo va avea stadion! S-a semnat contractul de fezabilitate! Anunţul CNI

19.07.2018 | 17:17
Dinamo va avea stadion Sa semnat contractul de fezabilitate Anuntul CNI
ADVERTISEMENT

Dinamo va avea stadion, iar Compania Naţională a Investiţiilor a anunţat că a fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate la stadionul formaţiei din Ştefan cel Mare.

Înocmirea acestor studii va dura 75 de zile, după care se va demara proiectarea şi execuţia lucrărilor la stadion. Până când arena lui Dinamo va fi gata, echipa va juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Dinamo va avea stadion! Anunţul CNI

“A fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la Stadionul Dinamo! Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat ieri, 18 iulie 2018, contractul privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la obiectivului de investiții “Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo București”.

Durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile, iar valoarea contractului pentru prestarea serviciilor de proiectare este de 310.500 lei fără TVA. Activitatea de elaborare a studiului de prefezabilitate se va face în corelare cu activitatea de elaborare a planului urbanistic zonal. Ordinul de începere a studiului de fezabilitate va emis după aprobarea planului urbanistic zonal.

ADVERTISEMENT

În funcție de indicatorii urbanistici care vor fi aprobați prin PUZ-ul realizat de C.S. DINAMO, noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4″, au anunţat cei de la CNI.

Dinamo va avea stadion! Suporterii celor de la FC DInamo Bucureşti au ridicat fularele cu însemnele clubului
Dinamo va avea stadion! Fanii echipei sărbătoresc o reuşită

Arena va avea 18.000 de locuri şi va cuprinde spaţii de cazare şi un muzeu al sportului.