Sport

Dinamo va îmbrăca un echipament special la derby-ul cu FCSB. Cât costă noile tricouri

Derby-ul României, FCSB – Dinamo, este programat în week-end-ul 11-12 septembrie, pe Arena Națională. Va fi primul meci în care ”câinii” vor evolua în noile echipamente.
19.08.2021 | 11:56
Dinamo va imbraca un echipament special la derbyul cu FCSB Cat costa noile tricouri
ADVERTISEMENT

Întâlnirile dintre cele două mari rivale, FCSB și Dinamo, sunt cele mai așteptate evenimente fotbalistice dintre toate întrecerile interne.

”Derby de România” nu se joacă doar pe gazon, ci și în tribune și implică numeroase acțiuni de marketing. Oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat că în disputa cu FCSB, elevii lui Dario Bonetti vor îmbrăca noul echipament, de deplasare.

ADVERTISEMENT

Numele suporterilor acționari, dar și legende ale clubului apar pe noile tricouri

Dinamo a anunțat recent cum vor arăta noile tricouri pentru jocurile din deplasare. Acestea nu au fost gata la timp astfel că, oficialii au decis ca primul meci în care vor fi purtate să fie ”Derby de România”.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din 14 decembrie anul trecu, al treilea echipament de joc este de culoare neagră și are inscripționat pe el numele suporterilor care au contribuit financiar la salvarea clubului.

ADVERTISEMENT

Este vorba de numele primilor 1.800 de suporteri care le-au comandat, generând astfel o infuzie de capital în contul clubului din Ștefan cel Mare.

Alături de numele suporterilor, pe noile tricouri sunt inserate și numele câtorva dintre legendele clubului. Tricourile costă 490 de lei bucata, iar primul stoc a fost deja epuizat. Însemnele sponsorului principal, chipul lui Cătălin Hâldan și sloganul ”Doar Dinamo București”, apar și ele pe noile tricouri.

ADVERTISEMENT

”S-au strâns aproape 200.000 de euro din partea suporterilor DDB prin achiziționarea acestor tricouri, iar cu acești bani s-au plătit diverse salarii și taxe la stat pentru Săftica.

Nu facem altceva decât să luăm cioburile de pe jos și să facem din Dinamo un întreg”, a declarat oficialul dinamovist Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

Situația stânjenitoare de la începutul campionatului

O situație mai puțin întâlnită pentru un club de talia lui Dinamo s-a consumat în chiar etapa inaugurală a noului campionat. Pe 19 iulie, deși erau echipa gazdă, ”câinii” au evoluat într-un echipament verde, cel pentru meciurile din deplasare, din sezonul anterior.

Alegerea surpriză a celor de la Dinamo de a evolua în verde la partida cu FC Voluntari, din Ștefan cel Mare, a fost explicată de directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan.

”Vreți să vă spun adevărul? Nu aveam destule tricouri roșii, au venit abia joi și nu am apucat să le inscripționăm. E adevărul, așa-mi place, trebuie să fim deschiși”, a declarat oficialul dinamovist la finalul partidei cu Voluntari.

ADVERTISEMENT