Sport

Dinamo va juca în Liga 2 pe „Arcul de Triumf”. Promisiunea noului administrator special: „Stadionul este superb. Atmosfera va fi fantastică”

Veste excelentă pentru dinamoviști. Noul administrator special, Vlad Iacob, a anunțat că sunt șanse mari ca echipa lui Ovidiu Burcă să joace pe „Arcul de Triumf” încă din prima etapă din Liga 2.
28.07.2022 | 12:52
Dinamo va juca in Liga 2 pe Arcul de Triumf Promisiunea noului administrator special Stadionul este superb Atmosfera va fi fantastica
Dinamo va juca în Liga 2 pe „Arcul de Triumf”. Promisiunea noului administrator special. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Dinamo după ce a intrat în era Ovidiu Burcă. Retrogradată pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie în Liga 2, echipa din Ștefan cel Mare va juca pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

Noul șef din Ștefan cel Mare anunță că Dinamo va juca în Liga 2 pe „Arcul de Triumf”

Până în prezent, pe arena construită cu ocazia Campionatului European din 2020 s-au jucat doar meciuri de rugby și de fotbal feminin. Totuși, Vlad Iacob, noul administrator special al „câinilor”, a dezvăluit că are o promisiune din partea lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

ADVERTISEMENT

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Experiența la meci pe Arcul de Triumf este fantastică. Am participat la meciul de rugby de pregătire dintre România și Italia și pot spune că stadionul este absolut superb, chiar dacă nu este foarte mare.

ADVERTISEMENT

Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună. Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj”, a declarat Vlad Iacob, conform gsp.ro.

Noul administrator special al „câinilor” a transmis și că își dorește ca derby-ul din etapa a 6-a, cu CSA Steaua, să aibă loc pe Național Arena: „La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”.

ADVERTISEMENT

Dinamo deschide noul sezon de Liga 2

Dinamo va avea onoarea să deschidă noul sezon de Liga 2. Echipa lui Ovidiu Burcă joacă joi, 4 august, de la ora 18:00. Roș-albii au meci în deplasare cu Progresul Spartac, iar partida va fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. În runda a doua, Dinamo va primi vizita nou-promovatei Oțelul Galați.

Stadionul celor de la Spartac nu este încă omologat, iar confruntarea Progresul – Dinamo se va disputa pe un teren cu gazon sintetic din complexul sportiv al FRF de la Buftea.

ADVERTISEMENT

În această vară, Dinamo a jucat cinci meciuri de verificare, în care a bifat două victorii și trei înfrângeri: Dinamo – Unirea Slobozia 0-5, Dinamo – Concordia Chiajna 0-1, Dinamo – FCSB A Clinceni 1-3, CSO Plopeni – Dinamo 1-2, SC Popești Leordeni – Dinamo 0-1.

ADVERTISEMENT
Tags: