Carousel hot news

DINAMO. Variantă-surpriză: “Pentru moment NU MAI E NEVOIE de alt preşedinte”. Pe cine vrea, totuşi, Rednic

DINAMO. "Cîinii" au anunţat joi, pe site-ul oficial, că a încetat raporturile contractuale cu managerul general al clubului, Dinu Gheorghe, care se afla în funcţie din luna aprilie. Referitor...
Autor: Silviu Ghering | 23.08.2015 | 10:55
DINAMO. Variantă-surpriză:

DINAMO. “Cîinii” au anunţat joi, pe site-ul oficial, că a încetat raporturile contractuale cu managerul general al clubului, Dinu Gheorghe, care se afla în funcţie din luna aprilie. Referitor la viitorul manager, antrenorul Mircea Rednic a făcut o propunere surprinzătoare după meciul cu Petrolul.

Mai ţii minte MAREA SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ de azi? Are semnificaţie DUBLĂ!

DINAMO. “Au fost nişte neînţelegeri, dar nu cu mine, cu domnul Negoiţă. A fost un proiect care nu s-a realizat. Eu cred că pentru moment nu mai e nevoie de un alt preşedinte, cred că ne descurcăm aşa, eu cu domnul Negoiţă”, a spus Rednic, după meciul cu Petrolul.

GALERIE FOTO / A CREZUT că a cumpărat doi pui de CÎINE. Ce s-a ÎNTÎMPLAT după cîteva luni

DINAMO. Şi dacă tot va trebui să vină un manager, Rednic are preferinţele lui. Care nu prea coincid cu cele ale patronului Ionuţ Negoiţă.

DEMENŢĂ! De ce şi-a UCIS o MAMĂ trei COPII! Motivul este HALUCINANT!

DINAMO. “Am văzut că se vorbea despre Vlad Munteanu. Eu l-am propus pe Neluţu Sabău. O să vedem. Dacă tot aducem un preşedinte, ar trebui să aducem unul care să se ocupe de centrul de copii şi juniori”, a spus “Puriul”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!