Sport

Dinamo, victima preferată a lui Claudiu Keșeru. Atacantul a marcat în derby și la revenirea în tricoul lui FCSB. Video

Dinamo este victima preferată a lui Claudiu Keșeru, jucătorul proapăt transferat la FCSB înaintea încheierii perioadei de mercato.
12.09.2021 | 21:42
Dinamo victima preferata a lui Claudiu Keseru Atacantul a marcat in derby si la revenirea in tricoul lui FCSB Video
ADVERTISEMENT
12-09-2021
18:42

Claudiu Keșeru al patrulea gol în poarta lui Dinamo

Claudiu Keșeru a revenit cum nu se poate mai bine în tricoul lui FCSB. La al patrulea derby pe care l-a jucat împotriva lui Dinamo, atacantul a reușit să deschidă scorul cu a patra sa reușită în poarta marii rivale a roș-albaștrilor. (Vezi video cu golul AICI!)

Keșeru pune astfel în pericol titulatura de „naș al câinilor” deținută de Raul Rusescu, cel care a marcat de șapte ori împotriva lui Dinamo și care a prefațat pentru FANATIK derby-ul de pe Național Arena din etapa a 8-a.

Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB, muatare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar atacantul poate să fie în teren chiar în derby-ul cu Dinamo, echipă împotriva căreia marchează goluri.

Mai mult decât atât, Claudiu Keșeru a înscris în toate derby-urile dintre FCSB și Dinamo pe care le-a jucat, după cum FANATIK vă prezintă în cele ce urmează.

ADVERTISEMENT

Dinamo, victima preferată a lui Claudiu Keșeru

Dinamo este victima preferată a lui Claudiu Keșeru, atacantul marcând în toate derby-urile pe care le-a jucat în tricoul „roș-albaștrilor”. Primul gol a venit la primul duel cu Dinamo, jucat în „Ghencea”, când Laurențiu Reghecampf a preferat să-l țină pe banca de rezerve.

Atunci, Keșeru intra în minutul 63, la scorul de 1-0 în favoarea „câinilor”, iar în minutul 89 aducea egalarea cu un șut de la marginea careului, după o pasă primită de la Alex Chipciu. Reușita de atunci a reprezentat chiar primul gol al lui în tricoul „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

A fost doar începutul pentru Claudiu Keșeru, care a marcat câte un gol în fiecare întâlnire pe care FCSB a avut-o cu Dinamo. A urmat încă un gol în manșa tur a semifinalei Cupei României dintre FCSB și Dinamo.

Formația antrenată atunci de Laurențiu Reghecampf se impunea cu scorul de 5-2, iar Claudiu Keșeru intrase pe teren în a doua repriză, în locul lui Nicușor Stanciu, marcând în poarta „câinilor” în minutul 78, stabilind și scorul final al confruntării.

ADVERTISEMENT

În manșa retur, Claudiu Keșeru nu a mai jucat, „Reghe” menajând mai mulți titulari pentru alte partide, soarta meciului fiind tranșată încă din partida tur.

Ultimul derby în care Claudiu Keșeru a jucat a fost pe data de 31 octombrie, când FCSB se impunea cu 3-0 în fața lui Dinamo, într-un duel jucat pe „National Arena”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a fost titular atunci, dar a înscris tot pe final, adică în minutul 81, stabilind din nou scorul final.

  • 34 de ani este vârsta lui Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru nu a uitat: „Am înscris primul gol cu Dinamo!”

Claudiu Keșeru i-a făcut să viseze pe fani încă de la primele declarații, amintind că a marcat împotriva lui Dinamo primul său gol la echipâ: „Încerc să nu mă gândesc foarte mult la acest meci. Am înscris primul meu gol pentru Steaua cu Dinamo. Ar fi excepțional să se repete”.

„E un moment special. Mai ales că atunci când am plecat am simțit că am lăsat niște lucruri neterminate și în momentul acesta s-a ivit această șansă.

Au fost niște cifre extraordinare și unul dintre cei mai buni ani din toate punctele de vedere pentru mine, obiective, trăiri. E clar că îmi doresc și voi munci pentru acest lucru”, a mai spus Claudiu Keșeru în primul interviu din postura de jucător al vicecampioanei României.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT