Fotbal intern

Dinamo, victorie cu Chiajna într-un meci amical. Pariul lui Uhrin, Perovic a marcat contra noii echipe a lui Lincar

11.10.2019 | 19:17
Dinamo victorie cu Chiajna intrun meci amical Pariul lui Uhrin Perovic a marcat contra noii echipe a lui Lincar
ADVERTISEMENT

Dinamo București a profitat de pauza internațională și a susținut un meci de pregătire contra divizionarei secunde Concordia Chiajna. Pe terenul echipei ilfovene, echipa lui Dusan Uhrin s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Brito și de noul pariu al cehului de pe banca lui Dinamo, Perovic.

Dinamo, succes cu Chiajna într-un meci amical. Pariul lui Uhrin, Perovic a marcat contra noii echipe a lui Lincar

În ziua în care și-au primit salariile restante, dar mai ales în ziua în care Dusan Uhrin împlinește vârsta de 52 de ani, ”câinii” au obținut o victorie de moral. Concordia Chiajna, noua echipă a lui Erik Lincar, a deschis scorul prin Albu în minutul 33. Cu un minut înainte de pauză, mijlocașul din Insulele Capului Verde, Brito, a restabilit egalitatea. Victoria alb-roșilor a fost adusă în minutul 62 de Slavko Perovic, noul pariu al lui Uhrin din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Dinamo a început în prima repriză în formula: Straton – Sorescu, Bejan, M. Popescu, Corbu – Șerban, Răuță – Brito, Montini, Moldoveanu – Daniel Popa. După pauză, Uhrin a schimbat și a intrat cu Piscitelli-  Sorescu, Puljic, Mihai Popescu, Strechie – Mrzljak, Răuță, N Diaye – Bani, Perovic, Mihaiu.

Slavko Perovic, marcatorul victoriei cu Chiajna, arma secretă a lui Dusan Uhrin
Slavko Perovic, marcatorul victoriei cu Chiajna, arma secretă a lui Dusan Uhrin

Slavko Perovic, marcatorul victoriei cu Chiajna, arma secretă a lui Dusan Uhrin

În vârstă de 30 de ani, atacantul Slavko Perovic reprezintă un pariu al lui Dusan Uhrin la Dinamo.  Cehul a fost impresionat de modul în care atacantul se prezintă la ședințele de pregătire și sunt șanse mari ca acesta să apară în lot în etapa a 13-a, cu Gaz Metan Mediaș. Perovic a avut o perioadă mai dificilă la Dinamo, după ce doctorii echipei i-ar fi descoperit probleme la inimă.

ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, atacantul sârb a fost în țara sa natală pentru un set de analize și le-a explicat conducătorilor de la Dinamo că problema sa nu este gravă. Inițial, conducătorii n-au vrut să riște și au încercat să-i rezilieze contractul. Perovic s-a antrenat mult timp separat la Săftica. Până când Dusan Uhrin a realizat că nu are vârf și că nici nu are posibilitatea să aducă unul de calitate în plin sezon. Atunci antrenorul ceh a avut o discuție cu Slavko și acum a reapărut în lot.

Tags: