BEŢIE LA DINAMO. Miriuţă: “Au stricat tot! N-au caracter!” Vrea să-i dea afară pe Hanca şi Filip. Şi Costache făcut praf!

Alex Bradescu   
în Dinamo
31/10/2017, 00:08
BEŢIE LA DINAMO. Miriuţă: “Au stricat tot! N-au caracter!” Vrea să-i dea afară pe Hanca şi Filip. Şi Costache făcut praf!

Continuă să curgă declaraţiile oficialilor dinamovişti după ce patronul Ionuţ Negoiţă a “spart buba” şi a decis să dea cărţile pe faţă după dezvăluirile făcute de FANATIK.RO cu beţia de la Piatra Neamţ cu Steliano Filip şi Sergiu Hanca în prim-plan. 

“E inadmisibil ce s-a întâmplat astăzi. Cu Dinamo nu se întâmplă nimic, am încercat să fac ceva cu staff-ul meu, să redresăm echipa. Chiar dacă a început să se vadă treaba noastră, unii, în câteva zile, au stricat tot ce am făcut noi. Eu am informat conducerea încă din acea dimineaţă şi am cerut amenzi de câteva mii de euro. Nu au dat dovadă de caracter”, a spus Vasile Miriuţă.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Costache a făcut ruptură pentru că a stat până la 4 dimineaţa”

Antrenorul celor de la Dinamo afirmă că a luat măsuri chiar pe loc, acolo, la Piatra Neamţ. Deşi iniţial spunea că sunt doar zvonuri, tehnicianul afirmă acum că nu e prima oară când respectivii jucători îşi dau în petec. Miriuţă va propune patronului să-i dea afară pe Steliano Filip şi Sergiu Hanca!

“Măsuri am luat, dar eram 18 acolo, la Piatra Neamţ. Trebuia să intrăm eu, Dănciulescu şi Dican în teren. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom hotărâ ce se întâmplă cu aceşti jucători. Şi-au bătut joc de toată lumea. Nu ascultaţi ce spun alţii, eu ştiu cel mai bine. Am vrut să le dau o şansă, dar ei n-au profitat. Dacă n-ai caracter… Suntem Dinamo Bucureşti şi nu se poate merge la infinit aşa. Nu e prima oară când se întâmplă asta aici” , a spus Miriuţă.

Vasile Miriuţă nu l-a menajat nici pe cea mai mare speranţă a lotului dinamovist, Valentin Costache. Suspect de ruptură după ce a ieşit accidentat în timpul partidei Dinamo – Viitorul 4-0, Costache a fost luat la rost într-un mod incredibil de Vasile Miriuţă, la declaraţiile de după meci: “Costache, dacă a stat până 4 dimineaţa, acum normal că a făcut ruptură!”

Închide ×