Fotbal intern

FOTO. Dinamo, gazon nou înainte de meciul cu Viitorul. Vezi cum arată terenul de joc

Dinamo - Viitorul se joacă luni, de la ora 20:45, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano. Jucătorii lui Vasile Miriuţă vor avea parte de o surpriză la meciul împotriva campioanei României, aceştia...
29.10.2017 | 18:05
FOTO Dinamo gazon nou inainte de meciul cu Viitorul Vezi cum arata terenul de joc

Dinamo – Viitorul se joacă luni, de la ora 20:45, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano. Jucătorii lui Vasile Miriuţă vor avea parte de o surpriză la meciul împotriva campioanei României, aceştia vor păşi pe un gazon refăcut, după ce dinamoviştii s-au tot plâns. Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a luat decizia să refacă gazonul de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În ultimul timp, terenul de pe arena “câinilor” s-a deteriorat, iar antrenorul şi jucătorii echipei s-au plâns în repetate rânduri de starea gazonului. La ultimul meci de pe teren propriu, cu Juventus Bucureşti, jucătorii lui Dinamo Bucureşti au avut probleme în timpul partidei. Vasile Miriuţă, antrenorul “câinilor”, s-a plâns de acest lucru la conferinţa de presă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cât a costat gazonul care va fi inaugurat la meciul Dinamo – Viitorul

Gazonul nu a arătat bine, chiar dacă s-a lucrat la el în ultima săptămână. Dar a fost departe de a fi cel mai bun teren, mai ales că noi jucam acasă şi încercam să construim. Ne încurcă acest aspect, dar ce să facem? Asta e situaţia la momentul actual”, a declarat Vasile Miriuţă la finalul meciului cu Juventus Bucureşti.

Potrivit site-ului doardinamo.ro, Ionuţ Negoiţă a scos din buzunar 35.000 de euro pentru refacerea gazonului. La lucrări au fost folosite injecţii cu nisip şi fertilizări. Tratamentul a început acum două săptămâni şi a fost finalizat în acest weekend.