Dinamo – Viitorul 0-5 în Casa Pariurilor Liga 1. Umilinţă totală pentru “câini”. Au ajuns pe loc de baraj

Sorin Dumitrescu   
în Casa Pariurilor Liga 1
26/02/2021, 22:20
Dinamo – Viitorul 0-5 în Casa Pariurilor Liga 1. Umilinţă totală pentru “câini”. Au ajuns pe loc de baraj
Dinamo - Viitorul este primul meci al etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1 (sursă foto: sportpictures.eu)

Dinamo – Viitorul 0-5 s-a jucat în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au fost umiliţi de golurile marcate de Jo Stantos (4), Ganea (16), Ciobanu (44 şi 81) şi Tsoumou (79). Echipa lui Jerry Gane a coborât pe locul 13, de baraj, în timp ce Viitorul a urcat pe 10.

Dinamo – Viitorul 0-5 (Jo Santos 4, Ganea 15, Ciobanu 44, 81, Tsoumou 79) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 81 / GOOOL Viitorul! Ciobanu face dubla.

Min. 79 /GOOOL Viitorul! Tsoumou duce scorul la 4-0.

Min. 44 / GOOOL Viitorul! Ciobanu înscrie din careu, după o pasă primită de la Ganea.

Min. 15 / GOOOL Viitorul! Ganea duce scorul la 2-0 după ce a executat o lovitură de la 11 metri.

Min. 4 / GOOOL Viitorul! Jo Santos deschide rapid scorul.


Echipele de start pentru Dinamo – Viitorul

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Ehmann, Bejan, St. Filip – Nepomuceno (Bani 46), Anton, Achim (Răuţă 46), Fabbrini (Borduşanu 89) – Gueye, Morsay (Stere 46). Antrenor: Ionel Gane. Rezerve: Kongshavn, R. Grigore, Al. Răuță, J. Gol, A. Bani, V. Borcea, Bordușanu, G. Stere.

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen (Gaztanaga 75), Dobrosavlevici, Boboc – Artean, C. Matei (Babunski 57), Ciobanu – Grădinaru (Pitu 68), Jo Santos (Tsoumou 75), G. Ganea (Andronache 68). Antrenor: Mircea Rednic. Rezerve: Căbuz, Grameni, Hristovski, L. Andronache, A. Pitu, Gaztanaga, Dănuleasa, Dusssaut, Tsoumou.


Declarațiile lui Rednic și Gane înainte de Dinamo – Viitorul

Ionel Gane, antrenor Dinamo: „Îmi doresc o reacție bună. E foarte important să câștigăm azi. Trei puncte ne-ar aduce o mai mare liniște pentru meciurile următoare.

Ca să câștigi trebuie să dai goluri. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Sorescu și Puljic. Azi sper să înscriem, pentru că a da goluri înseamnă a obține și puncte”.

Mircea Rednic, antrenor Viitorul: „E clar că trebuie să ne creăm ocazii de poartă și să dăm goluri. Am suferit de când a plecat Kevin, dar sper ca azi „Ganezul”, care e în formă bună, să ne ajute și să marcheze.

Eu nu am voie să vorbesc și nici nu vreau să vorbesc. Dacă clubul e mulțumit și jucătorul e mulțumit, îi doresc succes”.


Dinamo are scuza pentru situația existentă prin marile probleme financiare care au sfâșiat liniștea clubului și a lotului și au dus inclusiv la plecarea unora dintre oamenii de bază ai echipei. Antrenorul Jerry Gane a fost nevoit să se lucreze cu materialul aflat la dispoziție, la care s-au adăugat câteva transferuri low-cost, Steliano Filip, Gervaro Nepomuceno, Jonathan Morsay și un portar norvegian care încă nu a debutat, pentru că tânărul Mihai Eșanu e tot mai sigur de la un meci la altul.

Viitorul Constanța nu a avut problemele financiare ale câinilor, însă a eșuat al doilea sezon consecutiv să prindă primele șase locuri, o mare lovitură pentru strategia clubului patronat de Gică Hagi. Venirea pe bancă a lui Mircea Rednic nu numai că nu a redresat situația, iar echipa este pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

Dinamo – Viitorul Constanța Live video Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Dinamo – Viitorul Constanța se joacă vineri, 26 februarie, de la ora 20:30 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 25-a din Liga 1 și este televizată în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. O mai puteți urmări și în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Cele două echipe se află acum mai aproape de zona dezastrelor, pentru că Dinamo ocupă locul 12, cu 26 de puncte și dobrogenii sunt o treaptă mai jos, cu 25 de puncte. Iar locurile 14 și 15, de baraj și primul retrogradabil, au doar trei puncte mai puțin. Practic acest meci este important pentru a încerca să mai îmbunătățească situația din clasament și nimic mai mult.

Probleme serioase de lot pentru Jerry Gane la acest meci

La Dinamo acum toate forțele care vor binele clubului, adică suporterii organizați în programul DDB, sunt mobilizate pentru rezolvarea licenței pentru sezonul viitor, fără de care viitorul clubului nu ar mai exista. Sunt eforturi uriașe pentru a se strânge suma de 800.000 de euro în acest scop, dar fanii sunt optimiști că o vor face și p-asta, după ce au reușit să strângă banii pentru plata salariilor jucătorilor.

Pentru acest meci Jerry Gane are probleme de lot destul de importante. În afara accidentaților Nemec (pierdere uriașă), Moldoveanu și Blejdea nu vor fi prezenți doi oameni cheie din compartimentul defensiv. Polivalentul fundaș dreapta Deian Sorescu și fundașul central Ante Puljic sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Dobrogenii, ușor favoriți la casele de pariuri

Viitorul l-a vândut pe cel mai bun jucător de atac, Gabi Iancu, în Rusia și l-a împrumutat în Ucraina pe fundașul De Nooijer. Nici achizițiile făcute, unele deloc rele, gen Ely Fernandes sau Jo Santos, nu au putut însă schimba situația și candidata la baraj e în cădere liberă.

Pentru casele de pariuri Viitorul Constanța este ușor favorită, probabil ca urmare a problemelor de lot de la Dinamo. Cota dobrogenilor este de 2,35 față de 3,00 cât au primit câinii. Nu a existat până acum în istoria confruntărilor directe de la București vreun meci în care să nu se fi înscris măcar o dată, dar au fost destule în care tabela a arătat chiar și cinci sau șase reușite.

Închide ×