Fotbal intern

Dinamo visează la titlu. “Ați văzut Ajax, nimeni nu se gândea că va ajunge în semifinale!”

20.04.2019 | 10:07
Dinamo viseaza la titlu Ati vazut Ajax nimeni nu se gandea ca va ajunge in semifinale

Naser Aliji, fotbalistul aflat sub contract cu Dinamo București, visează la titlu. Gruparea antrenată de Mircea Rednic joacă în play-out-ul Ligii 1 Betano, dar jucătorii formației din Ștefan cel Mare nu și-au pierdut speranța și au planuri mari pentru viitor. “Câinii” s-au inspirat de la Ajax Amsterdam, echipă care s-a calificat în semifinalele Champions League după ce a eliminat-o pe Juventus Torino, iar acum anunță că își doresc să câștige titlul.

Naser Aliji visează să câștige titlul cu Dinamo

Naser Aliji este sigur că Dinamo București va reuși să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano în sezonul 2019 – 2020. Mai mult, acesta crede că gruparea antrenată de Mircea Rednic ar putea să câștige titlul și a explicat cum a ajuns la această concluzie.

 ”În fotbal, niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. Aţi văzut că Ajax joacă semifinală în Liga Campionilor. Nu ne-am fi gândit la lucrul acesta înainte. Orice se poate întâmpla. Sunt sigur că vom fi în top sezonul viitor. Vom încerca să câştigăm titlu, dar nu putem promite ceva în fotbal. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. Dar cu siguranţă vom încerca”, a spus Naser Aliji la Telekom Sport.

Naser Aliji în meciul Dunărea Călărași – Dinamo București

Mircea Rednic i-a adus ultimul titlu lui Dinamo

Dinamo București are 18 titluri câștigate în Liga 1 Betano, iar ultimul a ajuns la gruparea din Ștefan cel Mare în sezonul 2006 – 2007. Mircea Rednic era antrenorul dinamoviștilor în acel sezon, iar aceștia au terminat cu șanse puncte avans, înaintea FCSB-ului. În sezonul 2006 – 2007, pentru Dinamo București jucau fotbaliști precum Bogdan Lobonț, Blay, Moți, Ștefan Radu, Pulhac, Ze Kalanga, Mărgăritescu, Adrian Cristea, C. Munteanu, Ionel Dănciulescu și Claudiu Niculescu.

După 5 meciuri jucate în play-out-ul Ligii 1 Betano, Dinamo București se află pe locul 2, cu 28 de puncte, după ce a bifat 4 victorii și 1 înfrângere. Gruparea antrenată de Mircea Rednic se află la 3 puncte în spatele celor de la Gaz Metan (31 puncte). Dacă “câinii” se vor impune pe teren propriu cu FC Botoșani, iar Gaz Metan o să piardă cu Dunărea Călărași, atunci elevii “Puriului” vor urca pe prima poziție în play-out.