Fotbal intern

EXCLUSIV. DINAMO. Scandal cu Vojnovic. Familia ATACĂ: “Josnic!”

DINAMO. Alioşa Vojnovic şi-a reziliat contractul cu trupa lui Mircea Rednic, joi, înainte ca echipa să intre în cantonamentul de pregătire dinaintea ultimei partide a acestui an, cu CFR Cluj....
19.12.2015 | 11:27
EXCLUSIV DINAMO Scandal cu Vojnovic Familia ATACA Josnic

DINAMO. Alioşa Vojnovic şi-a reziliat contractul cu trupa lui Mircea Rednic, joi, înainte ca echipa să intre în cantonamentul de pregătire dinaintea ultimei partide a acestui an, cu CFR Cluj. Croatul a fost primul căpitan de origine străină din istoria lui Dinamo, pus de Mircea Rednic, cel din cauza căruia a şi părăsit clubul, deşi site-ul oficial al clubului a postat un comunicat cu reacţia jucătorului, din care se înţelegea că Vojnovic ar fi ales să plece pentru că ar avea unele probleme în familie.

“În aceste momente trebuie să fiu alături de familia mea. Le mulţumesc conducătorilor clubului pentru înţelegere”, este mesajul din comunicatul emis de site-ul oficial, ca şi cum i-ar fi aparţinînd lui Vojnovic.

“Totul a fost pus la cale de către club!”

DINAMO. Soţia acestuia, însă, a ţinut să clarifice lucrurile pe un site de socializare, unde s-a declarat uimită de modul în care s-a derulat totul, nemulţumită fiind de faptul că oficialii clubului au ales să se folosească de problemele familiale ca de o scuză, pentru a ascunde antipatia antrenorului Mircea Rednic faţă de acesta.

“Nu este adevărat că Alioşa a ales să plece de la Dinamo pentru că ar vrea să fie alături de familie. Totul a fost pus la cale de către club. Este josnic ceea ce se întîmplă, ca un club mare precum Dinamo să se folosească de familie ca scuză! Alioşa nu ar fi spus niciodată aşa ceva! Acelea nu sînt cuvintele lui!

El a plecat pentru că antrenorul său nu l-a respectat şi nu înţeleg de ce le este aşa de greu să o spună. Domnului Rednic nu-i plac liderii, e simplu. Eu şi copiii mei vom merge oriunde va merge şi Alioşa. Este o nebunie, toţi apropiaţii mă sună acum să mă întrebe ce s-a întîmplat, cine din familia noastră s-a îmbolnăvit”, a fost reacţia soţiei fotbalistului pe un site de socializare.

24 de partide a jucat Vojnovic pentru Dinamo

1 gol şi 3 assist-uri a avut croatul în tricoul alb-roşu

 

Tags: