Fotbal intern

Dinamoviştii vor să prindă play-off-ul pentru Miriuţă: ”Să-l facem să rămână!”

A treia victorie consecutivă în Liga 1 Betano, Dinamo - Voluntari 2-0, le-a dat aripi lui Paul Anton şi compania. Ce spun despre Vasile Miriuţă
11.12.2017 | 22:58
Dinamoviştii vor să prindă play-off-ul pentru Miriuţă: ”Să-l facem să rămână!”
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat al patrulea meci consecutiv, trei în Liga 1 Betano şi unul în Cupa României, iar echipa pare să-şi fi revenit şi atacă play-off-ul, fiind la doar un singur punct în spatele celor de la Astra, ocupanţii locului 6. La finalul meciului cu Voluntari căpitanul Paul Anton a spus că antrenorul Vasile Miriuţă trebuie să rămână dacă echipa prinde prima parte a clasamentului. 

”Munca e singurul nostru secret. Am muncit cum trebuie la antrenament.  Sper ca Miriuţă să rămână, ştiu că asta a spus ultima oară. Dacă vom prinde play-off-ul, va rămâne. Iar eu sper să prindem play-off-ul, avem şanse, depindem doar de noi”,  a spus Anton, marcatorul primului gol luni seara. 

ADVERTISEMENT

Dinamo – Voluntari 2-0 aduce optimismul printre jucători

Sergiu Hanca afirmă că echipa a devenit mult mai responsabilă după ce s-a petrecut în ultima vreme şi că acum jucătorii sunt optimişti că vor ajunge în play-off. Hanca a vorbit şi despre revenirea lui Lucian Sânmărtean în Liga 1, despre care spune că e un model pentru el.  

”Suntem mult mai responsabili, trebuie să adunăm puncte pentru că suntem încă în afara play-off-ului. Suntem optimişti că vom ajunge acolo. Mai avem cinci etape, aşa că avem şanse. Apreciez că Sânmărtean a revenit în Liga 1, e un model pentru mine”, a spus Hanca. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri