Miriuţă, patru victorii la rând: ”Ăsta e adevăratul Dinamo!”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
11/12/2017, 22:29
Miriuţă, patru victorii la rând: ”Ăsta e adevăratul Dinamo!”

Dinamo a învins pe Voluntari cu 2-0 şi tocmai a legat a patra victorie consecutivă sub comanda lui Vasile Miriuţă. Antrenorul afirmă că a rămas încântat de felul în care echipa sa a abordat prima repriză, însă are de gând să-şi certe jucătorii pentru relaxarea din a doua parte. 

”Victorie meritată, prima repriză a fost cea mai bună de când sunt eu la Dinamo. O să-i cert mâine pentru a doua repriză, a fost o automolţumire pe care nu o înţeleg. Ăsta e Dinamo pe care îl vreau, cel din prima repriză”, a fost declaraţia lui Miriuţă. 

Miriuţă îl invită pe Niculescu la Săftica după Dinamo – Voluntari 2-0

Antrenorul lui Dinamo spune că s-a împăcat cu Claudiu Niculescu după episodul din urmă cu o lună, când tehnicianul Voluntariului a negociat cu Ionuţ Negoiţă preluarea roş-albilor. Miriuţă chiar îl invită pe Niculescu în cantonamentul de la Săftica pentru a discuta mai pe larg despre fotbal. 

”Cu Cladiu Niculescu am stat de vorbă. N-am băut cafea, eu nu beau înainte de meci că îmi sare inima în timpul meciului. Oricum, îl invit la Săftica să stăm acolo de vorbă mai mult, cu cea mai mare plăcere. Liniştit n-o să fiu decât când o să mor, aici n-am cum să fiu liniştit. Cu Timişoara am şi suspendaţi, ştiu că e terenul prost, arată a ogor, cum zicem noi pe la ţară. Aşa era şi când antrenam la CFR”, a spus Miriuţă.  

Închide ×