Fotbal intern

Trei puncte plătite scump. Patru “câini”, suspendaţi pentru Timişoara

Deoarece au primit cartonaşe galbene în partida Dinamo - Voluntari 2-0, patru jucători "alb-roşii" vor fi suspendaţi etapa viitoare, la Timişoara. Nedelcearu, Anton, Filip şi Romera au intrat deja în vacanţă.
11.12.2017 | 22:13
Trei puncte plătite scump. Patru
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut o victorie necesară ca aerul în partida cu FC Voluntari (scor 2-0) şi astfel se menţine cu şanse bune în lupta pentru un loc în play-off, aflându-se la doar un punct distanţă de Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa şi la două de FC Botoşani.

Bucuria de după al treilea succes consecutiv al trupei lui Miriuţă avea să fie umbrită de numărul mare de cartonaşe primite de “câini”. Ciudat, dar centralul Alexandru Tudor parcă i-a “ochit” pe cei patru dinamovişti aflaţi în pericol de suspendare.

ADVERTISEMENT

Filip a primit al nouălea avertisment al sezonului la Dinamo – Voluntari 2-0

Miriuţă a aflat, rând pe rând, că nu va putea beneficia la partida cu ACS Poli Timişoara, de etapa viitoare, ultimul joc al anului din Liga 1 Betano, de nu mai puţin de patru jucători de bază: Paul Anton, Ionuţ Nedelcearu, Steliano Filip (ajuns deja la al nouălea avertisment în acest sezon!!!) şi Jose Antonio Romera.

Meciul cu bănăţenii lui Ionuţ Popa va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 20:00, va fi decisiv pentru “câini” în încercarea acestora de a prinde un loc în play-off, dar şi pentru antrenorul Vasile Miriuţă, anunţat recent că nu-şi vă păstra postul decât dacă echipa va încheia anul în primele şase…

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri