Fotbal intern

De bun venit! Sânmărtean, conflict cu Anton şi înjurături cu fanii!

Lucian Sânmărtean a revenit în Liga 1 Betano în Dinamo - Voluntari 2-0, dar a fost protagonistul unor conflicte cu dinamoviştii şi cu fanii
11.12.2017 | 22:45
De bun venit Sanmartean conflict cu Anton si injuraturi cu fanii
ADVERTISEMENT

Lucian Sânmărtean a fost titularizat surprinzător de Claudiu Niculescu în partida pierdută de FC Voluntari în faţa lui Dinamo. A fost pe teren până în minutul 52, când a fost înlocuit cu Răuţă, ieşind din cauza unei accidentări. Mijlocaşul care în martie va face 38 de ani a fost protagonist în câteva faza frumoase, dar şi în două momente mai puţin elegante. 

Spre finalul primei reprize, ”Magicianul” s-a certat cu Paul Anton. După îmbrânceli repetate şi câteva cuvinte grele şuierate printre dinţi, ambii jucători au primit cartonaşul galben. ”A fost doar un moment de nervozitate pe teren. Sânmărtean e un fotbalist formidabil, îl respect enorm, am încercat mereu să fur lucruri bune de la el, să-l copiez”, a spus căpitanul lui Dinamo la final.  Faza a inflamat tribuna dinamovistă, care l-a luat la apostrofări pe mijlocaş la pauză, pe drumul spre vestiare. 

ADVERTISEMENT

Sânmărtean, semne obscene în Dinamo – Voluntari 2-0

Iar Sânmărtean n-a rămas dator, ci le-a răspuns cu o înjurătură! Mai mult, la ieşirea de la vestiare, Lucian a recidivat, arătând semne obscene către suporterii de la tribuna a doua, cei cu care se înjurase la intrarea la cabine. La finalul meciului, Sânmărtean a explicat momentele. 

”Cu Anton n-a fost nimic. S-a încheiat totul în timpul jocului, ne-am împăcat şi ne-am îmbrăţişat la pauză. În afară de câţiva fani super-înfocaţi, nu a fost nimic, chiar dacă m-am enervat puţin pe moment. Când te înjură de familie mai cedezi, uneori se depăşeşte limita”, a fost declaraţia jucătorului. 

ADVERTISEMENT

A explicat de ce nu a ajuns la Dinamo

Lucian Sânmărtean a fost în discuţii în această vară chiar cu formaţia din Ştefan cel Mare. Fotbalistul de 37 de ani spune că un club cum e cel din Ştefan cel Mare nu ar fi fost o alegere înţeleaptă, pentru că aici se doresc rezultate imediate. 

”M-a surprins şi pe mine titularizarea, îi mulţumesc lui Mister Niculescu. Dinamo a fost mai bună şi e un rezultat care ne pune în situaţie grea. Am fost în discuţii cu Dinamo, dar cei de aici nu aveau timp şi răbdare cu un jucator care are deja o vârstă”,  a spus Sânmărtean. 

ADVERTISEMENT