Revine “Magicianul”! Cât va fi pe teren. Probleme pentru Niculescu?

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
08/12/2017, 08:28
Revine “Magicianul”! Cât va fi pe teren. Probleme pentru Niculescu?

Doi antrenori cu probleme se întâlnesc în etapa aceasta din Liga 1 Betano luni, de la ora 20.00. Vasile Miriuţă trebuie să învingă neapărat în faţa omului care, în urmă cu nici o lună, a fost la un pas să-i ia locul pe banca lui Dinamo, pentru a prinde play-off-ul. Numai că, paradoxal, nici poziţia lui Claudiu Niculescu nu mai e chiar aşa de stabilă la Voluntari!

Ilfovenii trec printr-o perioadă extrem de slabă. Se află pe locul al 11-lea în clasament, cu 22 de puncte, la 9 de primul loc de play-off, care era obiectivul autoimpus de jucători şi antrenor. În plus, Voluntari nu a ma câştigat de cinci meciuri în campionat şi a fost şi eliminată din Cupă, aşa că au început şi discuţii despre o posibilă plecare a lui Claudiu Niculescu. Însă gsp.ro publică declaraţii ale unui oficial al echipei, care afirmă: “Niculescu nu pleacă de la Voluntari!”. 

Dinamo – Voluntari, primul meci pentru Sânmărtean

Până una-alta, ilfovenii au 9 puncte distanţă până la play-off şi acelaşi număr de puncte până la locul de baraj! Însă de la meciul cu roş-albii vor avea în teren un jucător care în anii trecuţi era decisiv pentru fiecare echipă la care a evoluat. E vorba despre Lucian Sânmărtean, “magicianul” ajuns la 37 de ani. 

Sânmărtean s-a antrenat cu FC Voluntari în această toamnă şi, pentru că nu şi-a găsit un angajament în străinătate, a fost convins să semneze cu formaţia ilfoveană. “Este la 70% din punct de vedere fizic”, spunea, despre el, Claudiu Niculescu. Sânmărtean va fi pe teren cu Dinamo, dar foarte probabil va intra din postura de rezervă. 

 

Închide ×