Fotbal intern

Revine “Magicianul”! Cât va fi pe teren. Probleme pentru Niculescu?

Nori negri pentru Claudiu Niculescu înainte de Dinamo - Voluntari. Singura veste bună: Lucian Sânmărtean revine în Liga 1 Betano
08.12.2017 | 08:28
Revine
ADVERTISEMENT

Doi antrenori cu probleme se întâlnesc în etapa aceasta din Liga 1 Betano luni, de la ora 20.00. Vasile Miriuţă trebuie să învingă neapărat în faţa omului care, în urmă cu nici o lună, a fost la un pas să-i ia locul pe banca lui Dinamo, pentru a prinde play-off-ul. Numai că, paradoxal, nici poziţia lui Claudiu Niculescu nu mai e chiar aşa de stabilă la Voluntari!

Ilfovenii trec printr-o perioadă extrem de slabă. Se află pe locul al 11-lea în clasament, cu 22 de puncte, la 9 de primul loc de play-off, care era obiectivul autoimpus de jucători şi antrenor. În plus, Voluntari nu a ma câştigat de cinci meciuri în campionat şi a fost şi eliminată din Cupă, aşa că au început şi discuţii despre o posibilă plecare a lui Claudiu Niculescu. Însă gsp.ro publică declaraţii ale unui oficial al echipei, care afirmă: “Niculescu nu pleacă de la Voluntari!”. 

ADVERTISEMENT

Dinamo – Voluntari, primul meci pentru Sânmărtean

Până una-alta, ilfovenii au 9 puncte distanţă până la play-off şi acelaşi număr de puncte până la locul de baraj! Însă de la meciul cu roş-albii vor avea în teren un jucător care în anii trecuţi era decisiv pentru fiecare echipă la care a evoluat. E vorba despre Lucian Sânmărtean, “magicianul” ajuns la 37 de ani. 

Sânmărtean s-a antrenat cu FC Voluntari în această toamnă şi, pentru că nu şi-a găsit un angajament în străinătate, a fost convins să semneze cu formaţia ilfoveană. “Este la 70% din punct de vedere fizic”, spunea, despre el, Claudiu Niculescu. Sânmărtean va fi pe teren cu Dinamo, dar foarte probabil va intra din postura de rezervă. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri