Fotbal intern

Dinamo-Voluntari 2-1. Deian Sorescu, gol la debut în Liga 1 Betano

22.07.2018 | 22:52
DinamoVoluntari 21 Deian Sorescu gol la debut in Liga 1 Betano

Dinamo – Voluntari LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 1 – Liga 1 Betano. Dinamo București a câştigat primul meci din noul sezon al Ligii 1 Betano în faţa celor de la FC Voluntari şi este pe primul loc în clasament. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 22:55/ Dinamo a reuşit să câştige cu 2-1 duelul cu FC Voluntari, în prima etapă din noul sezon al Ligii 1 Betano şi ocupă primul loc în clasament. Trupa lui Florin Bratu a fost condusă cu 1-0, dar a întors soarta meciului în ultima jumătate de oră a jocului.


UPDATE, min 75: / GOOOOOOOOOOOLLLLL DINAMO! Deian Sorescu, fotbalistul adus de la ASU Poli Timişoara în perioada de mercato, a reuşit să înscrie după doar 15 minute de la debutul în Liga 1 Betano.


UPDATE, min 62: / GOOOOOOOOOOOLLLLL DINAMO! Salomao a reuşit să restabilească egalitate la doar câteva minute de la reuşita ilfovenilor.


UPDATE, min 57: / GOOOOOOOOOOOLLLLL FC VOLUNTARI! Ricardinho a deschis scorul în minutul 57 al partidei cu Dinamo. 


UPDATE, ora 21:00: / Start de meci!


UPDATE, ora 19:46 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Dinamo – FC Voluntari.

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, Nistor – R. Moldoveanu, D. Popa, Salomao

FC Voluntari: Drăghia – Ricardinho, Artabe Meca, Wallace, Bucurică – Laidouni, Răuță – Ciucur, Sesar, Pârcălabu – Bălan


Dinamo – Voluntari LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Partida se va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare, duminică 22 iulie, de la ora 21:00. Dinamo vine după o vară săracă în transferuri. Trupa lui Florin Bratu a renunțat la o parte dintre veteranii din sezonul trecut, cele mai sonore nume fiind Gabriel Torje, Adam Nemec sau Antun Palic. În schimb, în ceea ce privește transferurile, dinamoviștii au adus foarte puține nume noi. Printre ei se numără atacantul Mircea Axente, fundașul lateral Sergiu Popovici și mijlocașul central croat Tomislav Gomelt. Potrivit gsp.ro, Gomelt ar putea să joace titular, chiar dacă a venit numai de 3 zile la Dinamo. Arma secretă a lui Bratu ar putea fi însă Daniel Popa, atacantul care a marcat mai multe goluri în pregătire pentru Dinamo.

Dinamo – Voluntari LIVE STREAM – etapa I – Liga 1 Betano

De partea cealaltă, FC Voluntari a trecut printr-o schimbare masivă în această vară. Ilfovenii au renunțat la antrenorul Adrian Mutu, după ce abia s-au calificat la penalty-uri în barajul cu Chindia Târgoviște. În locul său a venit manager Ioan Andone și antrenor principal Daniel Oprița. De asemenea, ilfovenii au făcut nu mai puțin de 16 noi achiziții, printre care se numără jucătorii lui Juventus București Drăghia sau Wallace, Alexandru Ciucur de la ACS Poli Timișoara sau Vlad Mihalcea de la FCSB.

„Dinamo nu a făcut foarte multe transferuri, poate la acest capitol au un plus, pentru că au o echipă omogenă, și chiar dacă nu au prins play-off-ul în sezonul trecut, de când a venit Florin Bratu la echipă în play-out au avut evoluții foarte bune, au arătat destul de bine și eu cred că anul acesta se vor bate cu șanse mari pentru play-off. De aceea spun că nu vom avea un meci ușor, se cunosc, au jucat mult timp împreună și acesta ar fi un plus pentru ei. Dinamo e Dinamo, la prima vedere, pe hârtie, ar părea favoriți, dar noi nu considerăm așa, avem șansa noastră și mergem să ne-o jucăm”, a spus Daniel Oprița, la conferința de presă dinaintea partidei.

Dinamo – Voluntari LIVE ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 9 ori, iar „câinii” au câștigat toate întâlnirile de până acum. În sezonul precedent, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Dinamo a câștigat în sezonul regulat cu 3-1 și 2-0 și în play-off cu 4-2 și 2-0.

Dinamo – Voluntari LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Dinamo este văzută drept mare favorită de către pariori la meciul de duminică. Elevii lui Florin Bratu au cota 1.50, în timp ce un egal este 4.15 și o victorie a Voluntariului are 6.25. De asemenea, tipsterii anticipează un meci cu destule goluri, oferind o cotă de 1.38 pentru opțiunea „peste 2,5 goluri”.